Nyíregyháza hírei

2015.04.09. 15:36

Üzleti találkozón a TOP 100 Klub vendégei

Nyíregyháza - A magyar és az európai gazdaság helyzetéről, rövid- és hosszú távú kilátásairól egyeztettek a Kelet-Magyarország TOP 100 Klubjának vendégei csütörtökön, a Nyíregyházi Hotel Pagonyban.

Nyíregyháza - A magyar és az európai gazdaság helyzetéről, rövid- és hosszú távú kilátásairól egyeztettek a Kelet-Magyarország TOP 100 Klubjának vendégei csütörtökön, a Nyíregyházi Hotel Pagonyban.A rendhagyó üzleti találkozót ezúttal társszervezésben hozta tető alá Szabolcs-Szatmár-Bere gmegye napilapja valamint a Concorde Értékpapír Zrt.: a társaság elnöke, stratégiai elemzői mellett a Magyar Nemzeti Bank igazgatója is előadást tartott az üzleti és befektetői környezet aktuális kérdéseiről, emellett szó volt az alkalmazkodás lehetőségeiről napi illetve stratégiai szinten. A reális, pontos kép kialakítását segítette, hogy a résztvevők kötetlen formában oszthatták meg véleményeiket egymással.

A TOP 100 Klub eseményeiről, az ott elhangzott információkról a Kelet-Magyarország részletesen is beszámol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!