Nyíregyháza hírei

2016.03.19. 14:44

Bagdi Bella boldogsága

Nyíregyháza - Nyíregyházán is fellép országos turnéján az életmódfejlesztő énekes, a Boldogságórák kezdeményezője.

Nyíregyháza - Nyíregyházán is fellép országos turnéján az életmódfejlesztő énekes, a Boldogságórák kezdeményezője.

„A boldogság nem valami globális jelenség. Élvezem a napsütést, szeretem a virágokat, örülök a kutyámnak. Apró örömökből áll össze az egész” – bölcselkedett Psota Irén, a Nemzet Színésze. „A boldogságot csak következetesen lehet elérni, ha önmagamra fel tudok nézni, és a másik is felnéz rám” – jegyezte meg dr. Csernus Imre. „A boldogság az, amikor arra ébredsz, hogy minden tele van lehetőséggel” – vélekedett Szeifert Natália.

Kedden a Kodályban lép fel

A boldogság lengi át Bagdi Bella Előttem legyen mindig út című új lemezét, mellyel egy hete indult országjáró körútra. Az életmódfejlesztő énekes összesen 35 magyar városban és hat erdélyi helyszínen adja elő legújabb szerzeményeit.

Az önfejlesztő tanítások és a zene találkozásának célja Bagdi Bellánál az, hogy a dalok erejével segítse és fejlessze az emberek lelki-szellemi életét.

Veszprémben indult a portya, Kiskunfélegyháza, Ózd, Komló, Szombathely és Nagykanizsa után március 22-én, kedden 19 órától Nyíregyházán, a Kodály Zoltán Általános Iskolában lép fel.

Kioldódó negatív feszültség

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, az ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogságklubot, és zenekarával évek óta turnézik országszerte.

– Az „Előttem legyen mindig út” lemezzel azt szeretném elérni, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat, és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség – árulta el Bagdi Bella. KM-LTL

A teljes cikk elolvasható a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!