NB II.

2019.05.04. 11:14

A Dorog sem parancsolhat megálljt a Szparinak

Az újabb ellenfelet is alaposan feltérképezte a Szpari szakmai stábja.

A hétközi kör miatt vasárnap ismét házigazda lesz a Nyíregyháza Spartacus. A második vonal nyolcadik helyén álló nyíregyháziak a tizenharmadik Dorogot fogadják.

Ősszel a Buzánszky Jenő Stadionban döntetlen (1–1) volt az eredmény. A nyíregyháziak remek sorozatban vannak, kilenc mérkőzésen nem kaptak ki. A dorogiak a legutóbbi négy idegenbeli meccsükön döntetlennel zártak, szerdán viszont vereséget szenvedtek a vendég Békéscsabától.

A saját játék fontossága

– Mindegy, hogy ki hányadik helyen áll, a mezőny valamennyi tagjára ügyelni kell, minden csapatban van olyan játékos, akire külön kell figyelni, aki meghatározhatja a csapat játékát – kezdte érdeklődésünkre Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Miként minden ellenfél, a Dorog korábbi mérkőzéseit is kielemezzük, feltérképezzük a gyenge pontjait, az erősségeit, hogy minél jobban fel tudjunk készülni. Ettől fontosabb az, hogy a saját játékunkat tudjuk megvalósítani, azt próbáljuk meg minél jobban érvényesíteni – így Zoran Szpisljak.

Labdarúgás: NB II., 36. forduló, vasárnap

Nyíregyháza Spartacus–Dorog. Városi Stadion, 17., v.: Böcskei (Víg-Tarsonyi, Kovács II.). Spartacus: Jova – Nagy J., Fodor F., Pejovics, Gulyás M. – Ötvös, Kártik, Farkas M., Rokszin – Hornyák, Rezes.

További mérkőzések. Kaposvár–Vác, Tiszakécske–Balmazújváros, Monor–Cegléd, Siófok–Mosonmagyaróvár, Csákvár–Kazincbarcika, Győr–Gyirmót, Békéscsaba–Soroksár, ZTE–Budafok (mind 17), Vasas–Budaörs (18.)

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!