Szabolcs-Szatmár-Bereg

2019.05.06. 23:24

Megújult a szon.hu!

A vezető megyei hírportál új formában, bővülő tartalommal érhető el a jövőben.

A 18 évvel ezelőtt indított Szabolcs Online, a szon.hu gyorsan piacvezető megyei hírportállá nőtte ki magát. A nagykorúság komoly változásokat hozott a hírportál életében, s reméljük, legalább annyira elnyeri Olvasóink tetszését a megújult szon.hu, amilyen gonddal és lelkesedéssel készítettük – az Önök számára.

Az egyszerre szellős és informatív, rendezett és változatos megjelenéssel az a célunk, hogy Olvasóink a túlzsúfoltság érzése nélkül kapjanak sokat és egyedit – és nem csak látványban. A színfalak mögött ugyanis a belső is megújult.

A korábbinál nagyobb lendülettel szállítjuk a helyi híreket, és egyre több saját, kimondottan online megjelenésre szánt írással jelentkezünk. Emellett továbbra is olvashatnak nálunk a hazai és nemzetközi történésekről, valamint a nagyvilág „egyperces” érdekességeivel, a sztárvilág híreivel vagy életmóddal, gasztronómiával, lakberendezéssel kapcsolatos írásokkal tölthetik el hasznosan idejüket. Ha pedig játékos kihívásra vágynak, folyamatosan frissülő kvízrejtvényekkel szórakoztatjuk a portál látogatóit.

Reméljük legalább annyira elnyeri Olvasóink tetszését a megújult szon.hu, amilyen gonddal és lelkesedéssel készítettük – az Önök számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!