Helyi közélet

2018.03.02. 11:49

Az öt csillagért sokat kellett tenni

Nyíregyháza - Szigorú kritériumoknak kellett megfelelni a minősítés során.

Nyíregyháza - Szigorú kritériumoknak kellett megfelelni a minősítés során.

Az Aquarius Élményfürdő 2015-ben egy 1400 négyzetméter alapterületű, korszerű fürdőgyógyászati szárnnyal gazdagodott, benne fürdőorvosi ellátással, balneo- és fizikoterápiás részleggel. Ezentúl mobil sátorfedést kapott az 50 méteres uszoda, így alkalmassá vált a téli üzemeltetésre is, ami létfontosságú a városi vízi sportok és úszásoktatás számára. A Sóstó–Gyógyfürdők Zrt. 2016-ban pályázatot nyújtott be a Nemzetgazdasági Minisztérium által létrehozott és működtetett nemzeti tanúsító védjegy elnyerésére. A védjegyet gyógyfürdő, élményfürdő és strandfürdő kategóriákban pályázták.

– A Magyar Fürdőszövetség minősítő szakbizottsága rendkívül szigorú kritériumrendszerének megfelelve a Parkfürdő, az Aquarius Élményfürdő és az Aquarius fürdőgyógyászat a legmagasabb, öt csillagos minősítést nyerte el. De természetesen a fürdők és a környezetük fejlesztési folyamata ezzel nem állt meg – nyomatékosította dr. Podlovits Roland vezérigazgató. Elmondta, hogy az idén nyáron kezdődik a Júlia Fürdő épület­energetikai rekonstrukciója mintegy 190 millió forint ráfordítással.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában