erősek vagyunk

2019.07.29. 10:00

Kenderesi barátnője is megszólalt a zaklatás ügyében

Szilovics Fanni egyértelműen kijelentette: kiáll párja mellett.

Egyelőre nem tudni, hogyan végződik Kenderesi Tamás kínos ügye Dél-Koreában. Egy azonban már biztos: kedvese, Szilovics Fanni mellette áll a nehéz időszakban – írja a Ripost.

A Győr tehetséges kézilabdázónője nem nyilatkozik ugyan a botrányról, de az Instagramon üzent a meggondolatlansága miatt bajba került úszónak – és egyben a világnak is.

Fotó: Szilovics Fanni Instagram-oldala

Ilyen erősek vagyunk együtt!

- fűzte hozzá Fanni a közös fotójukhoz, amiből egyértelműen leszűrhető: kiáll kedvese mellett.

Csurka Gergely a Magyar Úszó Szövetség sajtófőnök a Mokkában hétfő reggel azt mondta: néhány napon belül döntés születhet Kenderesi ügyében.

„A rendőrség átadta az ügyészségnek az ügy iratait. A helyi törvények szerint hat napjuk van, hogy döntsenek erről, de vélhetően egy-két napon belül valamilyen eredmény születik. Két lehetőséget látunk, az egyik, hogy az ügyészség úgy határoz, hogy nem történt semmi, a másik pedig, hogy írásbeli figyelmeztetést vagy pénzbírságot szabnak ki Tamásra, ennél komolyabb büntetésre nem számítunk” – nyilatkozta a sajtófőnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában