Ne bántsd a magyart!

2019.12.12. 20:08

A magyargyűlölet elleni fellépésre szólít fel Gaudi-Nagy Tamás (videó)

A jogvédő szerint egyre több a nemzet méltóságát súlyosan sértő, gyalázkodó írás a világhálón, a hazai és sok esetben a külföldi sajtóban, ami ellen határozottan fel kell lépni, hogy megvédjük a méltóságunkat.

Strasbourg, 2014. április 9. Az Európa Tanács által közreadott kép Gaudi-Nagy Tamásról, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyûlési képviselõjérõl az Európa Tanács parlamenti közgyûlésén Strasbourgban 2014. április 8-án. (MTI/Európa Tanács/Jacques Denier)

Forrás: MTI

Fotó: Jacques Denier

“Ne bántsd a magyart!, Tégy a magyargyűlölet ellen” néven indított mozgalmat Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője – írja a PestiSrácok.

Gaudi-Nagy Tamás felhívást intézett a Lovas István Társaság és Nemzeti Jogvédő Szolgálat szimpatizánsaihoz és, ahogy Facebook-posztjában fogalmaz, minden felelősen gondolkodó, tettre kész magyar emberhez, hogy

kísérjék figyelemmel a hazai és külföldi sajtó, illetve közélet magyarsággal kapcsolatos megnyilvánulásait és ha olyan írással, bejegyzéssel találkoznak, amelyben tetten érhető a magyargyűlölet, a nemzetünk ellen hangoló gyalázkodás, azt jelentsék be a a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnaknak

a [email protected] e-mail címen az írás forrásának megjelölésével.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=2OYbY9GjSOA&feature=emb_logo

“Ha úgy ítéljük, hogy az Alaptörvény és a Ptk. alapján úgynevezett kollektív személyiségi per eséllyel indítható, akkor a jogsértéstől számított 30 napon belül nagyszámú hazafi felperes bevonásával benyújtjuk a keresetet a jogsértés megállapítása, a jogsértő kitétel eltávolítása, a további jogsértésektől való eltiltás, elégtételi közlemény kiadatása és jelentős összegű sérelemdíj iránt. Ne bántsd a magyart! Megvédjük a magyar nemzet méltóságát!” – írta Gaudi-Nagy Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában