Az őszödi beszéd

2020.05.26. 16:24

Kocsis Máté a fiataloknak: keressetek rá, és meglátjátok Gyurcsány igazi arcát!

A Fidesz frakcióvezetője arra kéri a 2000 után születetteket, hogy ne a bukott miniszterelnöknek, de még csak ne is neki, hanem a saját szemüknek higgyenek.

„Kedves mai fiatalok! Idén lesz hatéves a fiam és hároméves a kislányom. Ők még nem tudják, mi az a politika, és nem tudják, kik azok a politikusok. Ti, akik 2006-ban nagyjából ugyanannyi idősek voltatok, mint ma az én gyerekeim, pont ugyanennyit tudtatok akkoriban a közéletről. Ezért sokatok nem emlékezhet arra, hogy ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc” – figyelmezteti a fiatalokat közösségi oldalán Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője arra kéri őket, ne sajnálják rá az időt, keressenek rá az őszödi beszéd / lovasroham / szemkilövetés szavakra az interneten, és látni fogják, hogy „ez a nárcisztikus, erőszakos, zavart ember hogyan hazudott saját honfitársainak, hogyan bukott le mindezzel, és ezt követően hogyan verette és lövette szét az ellene tüntetőket”.

 

A politikus bejegyzésében rámutat, hogy ez a Gyurcsány Ferenc „ma demokráciáról, európai értékekről és jogállamiságról papol mindenütt, de ezek pont olyan hazugságok tőle, mint amiket maga vallott be 2006-os őszödi beszédében”.

„Gyurcsány mostanság titeket kerülget YouTube-on, Facebookon, Instán. Tetszeleg, szépeket mond, nagyon igyekszik nálatok. Fiatalos tornacipőkben jár, trendiskedik, elmondja, hogy kiáll mellettetek, mert a jövőtök, meg ilyesmi. Hát persze, de csak azért, mert kell majd neki a szavazatotok. Nem ti, csak az x. Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt”

- figyelmeztet, rámutatva, hogy ma újra Gyurcsány Ferenc „a baloldal főnöke”.

„Ne nekem higgyetek és ne neki, csak a saját szemeteknek! Másokét kilövette. Keressetek rá, és meglátjátok, ki is az igazi Gyurcsány Ferenc” – teszi hozzá a kormánypárti politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában