ízléstelenség

2020.05.17. 16:58

Újabb vallásgyalázó karikatúra jelent meg, Kuncze Gábor is posztolta

A kép Jézusként ábrázolja a világi lelkipásztori segítőként is tevékenykedő országos tisztifőorvost, Müller Cecíliát.

A posztot kiszúró Pesti Srácok szerint ezúttal Kuncze Gábor volt országgyűlési képviselő, egykori belügyminiszter, az SZDSZ ex-elnöke osztott meg egy olyan képet, amely Müller Cecília tisztifőorvost annak alkotója Jézus Krisztusként ábrázolja. A Népszava karikatúrája után nem kellett sokat várni egy újabb “alkotásra”.

Bár a képet készítői minden bizonnyal viccesnek szánták, jóízlésű ember számára azonban kicsit sem az, sőt. A “Cilimami aranyköpései (válogatás)” címmel megjelent poszt nemcsak kifigurázza a tisztifőorvost és annak szavait, hanem úgy idéz tőle, mintha a Bibliából elevenítené fel azokat. Egészen elképesztő, hogy a végtelenül ízléstelen kép alatti kommentelők többsége jól szórakozik a látottakon. Íme a fotó:

Mint a Pesti Srácok felidézi, a Népszava két héttel ezelőtt megjelent számában Pápai Gábor rajza jelent meg, amin a kereszten lévő Jézus mellett Müller Cecília országos tisztifőorvos látható, aki azt mondja, “alapbetegsége függőséget okozott.” A KDNP személyiségi jogi pert indít az alaptörvény és a polgári törvénykönyv alapján a Népszava Jézust gúnyoló karikatúrája és szövege miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában