bűnügy

2021.01.07. 08:27

Két drogdílert vettek őrizetbe Budapesten

A 34 éves férfit és a 46 éves nőt a rendőrök kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

Őrizetbe vettek a rendőrök két drogdílert, akinél az ellenőrzéskor és a házkutatáskor több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A rendőrségi honlapon azt írták: hétfőn megállítottak egy autóst a Széchenyi rakparton, a 34 éves férfinél az intézkedéskor kábítószergyanús anyagot találtak, ezért előállították. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi kereskedelmi céllal szerzett kábítószert.

Az eljárásban a nyomozók egy másik feltételezett terjesztőt, egy 46 éves nőt is elfogtak a XIII. kerületben – tették hozzá.

A nyomozók a férfi és a nő lakásán házkutatást tartottak, amelynek során több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot és az árusításhoz használt mintegy kétezer simítózáras műanyag tasakot foglaltak le.

Címkék#drogdíler

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában