Ország-világ

2021.02.02. 18:50

Elbocsátották a fővárostól Karácsony keresztényellenes szakértőjét

Eleget tettek a KDNP felszólításának.

A KDNP felszólításának eleget téve próbaideje alatt megváltak a környezetügyi szakértőtől, aki Varga Judit bebörtönzéséről álmodozott és a keresztelést is betiltaná írja a Magyar Nemzet.

A lap hétfőn adott hírt arról, hogy a Főpolgármesteri Hivatal elhatárolódott Békés Gáspártól, aki környezetügyi szakértőként 2020 decembere óta dolgozott a Karácsony Gergely vezette intézményben. A hivatal válaszából nem derült ki, hogy megválnak-e a szakértőjüktől, amelyre vasárnap a Kereszténydemokrata Néppárt egy közleményben szólította fel a főpolgármestert.

Békés Gáspár nézetei ezek szerint még a baloldali városvezetés számára sem vállalhatók.

A környezetügyi szakértő szerint a Don-kanyarban harcoló magyar katonák nem voltak hősök, a keresztelést pedig be kellene tiltani.

Időközben egy olyan hangfelvétel is előkerült, amelyen Békés arról beszél, hogy szivárványszínűre festené be a Gellért-hegyen megtalálható keresztet.

A szakértő a hétvégén még a Magyar Nemzetet fenyegette feljelentéssel, kedden azonban a Főpolgármesteri Hivatal a Telexnek meg is erősítette, hogy megváltak a szakembertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában