Ország-világ

2021.04.11. 16:43

KTK: a Gyurcsány vezette baloldal vonja vissza határozati javaslatát!

Akik hónapokon keresztül az oltás ellen kampányoltak és kamu videókkal járatták le a magyar mentősöket és kórházi dolgozókat, azok először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől.

Fekete-Győr Andrásék előbb kérjenek bocsánatot a magyar emberektől! – emelte ki a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében. Ezt Fekete-Győr András, a Momentum elnökének, miniszterelnök-jelöltjének nyilatkozatára reagálva közölték, melyben a politikus arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy közös videóban álljanak ki amellett, hogy minden magyar oltassa be magát.

A KTK azt hangsúlyozta: „akik hónapokon keresztül az oltás ellen kampányoltak és kamu videókkal járatták le a magyar mentősöket és kórházi dolgozókat, azok először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől!”.

Felszólították továbbá a baloldalt, hogy azonnal vonják vissza azt az országgyűlési határozati javaslatukat, amelyben „ötven baloldali képviselő Gyurcsány Ferenccel az élen a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelte!” – olvasható a közleményben.

Címkék#oltás#KTK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában