Kocsis Máté: hatalmas falat fogunk állítani Gyurcsánynak, amíg nem késő!

Gyurcsány Ferenc újra hatalmat akar, újra becsapja az embereket, újra trükközik, ezért Őszöd nem a múlté, nem történelem, hanem a velünk élő valóság – írta pénteken közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője.

„Tizenöt évvel ezelőtt ezekben az órákban már javában tartott a tüntetés, egyre több és több dühös ember ment utcára. A nyilvánosságra került beszédből kiderült: Gyurcsány becsapta a magyarokat. Hazudott nekik „reggel, éjjel, meg este”, ahogy mondta. Meghamisította a költségvetési számokat, és trükkök százait vetette be, hogy elterelje a figyelmet a tragikus és bűnös kormányzásáról. Pár óra alatt bejárta a világsajtót a magyar politikai földrengés, de Gyurcsány NEM mondott le. Esze ágában sem volt, pedig ennél jóval kisebb dolgokért is kiírja magát valaki a közéletből. Neki simán ráfért az arcára. Ma is ráfér, itt van, virul, izgága. Újra hatalmat akar, újra becsapja az embereket, újra trükközik, ezért Őszöd nem a múlté, nem történelem, hanem a velünk élő valóság. Hatalmas falat fogunk állítani Gyurcsánynak, amíg nem késő!” – írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában