karbantartás miatt

2021.09.14. 12:20

Péntekig az M3-as több szakaszán forgalomkorlátozás lesz

Az M3-as autópálya több szakaszán forgalomkorlátozás lesz szeptember 14-17. között karbantartási munkák miatt – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Vásárosnamény felé vezető oldalon a 26-os és 63-as kilométer között keddtől péntekig több helyszínen, a Budapest felé tartó oldalon szerdán a 28-as és 30-as, pénteken pedig az 54-es és 63-as kilométer között várható forgalomkorlátozással járó munkavégzés a belső sávban – közölték.

A munkavégzés ideje alatt, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül és 80 kilométer/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

A cég arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk www.utinform.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában