Ország-világ

2021.11.16. 06:31

A gazdáknak magas árat, Márki-Zaynak sok pénzt adhat Bige László

A százmilliárdos vagyonnal rendelkező baloldali oligarcha nagyfokú érzéketlenséggel üzent a tisztességes gazdáknak.

Nyíregyháza, 2014. december 23. Bige László, a Bige Holding Csoport tulajdonosa Nyíregyházán 2014. december 23-án.

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

„Annyit adok Márki-Zaynak, amennyit kér” – hangoztatta a százmilliárdos vagyonnal rendelkező baloldali nagyvállalkozó, Bige László a HVG-nek adott interjújában, amelyet a drot.info vett észre. Márki-Zay Péternek, a baloldal miniszterelnök-jelöltjének a szponzora a gazdáknak is üzent:

„A régióban általánossá vált kényszerszünetek miatt súlyos áruhiány lesz, ami megjelenik a műtrágya árában is, és ezt ki akarjuk használni. 2022. januártól májusig nem az lesz a kérdés, hogy mennyi lesz a műtrágya ára, hanem az, hogy kapsz-e vagy nem kapsz, mert nem lesz áru.”

Bige azonban nem állt meg itt, ugyanis közölte:

„A műtrágyának nincs hatósági ára, senkinek semmi köze hozzá, milyen árat szabok meg.”

Az idézetekből látható, hogy Bige László hangzatos kijelentésével mutatja meg érzéketlenségét a gazdák felé.

„Bűncselekményt követ el a Spar, ha húsz–negyven százalékos diszkonttal ad el termékeket? Most voltam Dubajban, sorban álltak a vevők a Louis Vuitton 70 százalékos akciója miatt. Tán ez is bűn? Az egész szürreális, mert erre nincs törvény.”

Nincs mese, hogy a jövő évi választásnak új tétje is van, amely pont megerősíti az eddigieket. A magyar önrendelkezés megvédése, a baloldal hatalmon kívül tartása mellett most már azért is szavaznunk kell, hogy a törvények határok közé szorítsák a dubajozós Bigéket, és ne ők diktálják azokat – jegyezte meg a drot.info.

Borítókép: Bige László, a Bige Holding Csoport tulajdonosa Nyíregyházán, 2014. december 23-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában