Valótlanságok

2021.12.09. 11:26

A gyurcsányista Czirják Mihály kamufotóval támadja a magyar járványkezelést

Vízióját egy Németországból származó fotóval kívánta alátámasztani.

Egy DK-s politikus, Czirják Mihály szerint a magyar kórházakban orvosok és ápolók helyett katonák járőröznek. A kép azonban, melyre hivatkozott, valójában Hannoverben, Németországban készült. Magyarán arról van szó, hogy a gyurcsányista politikus kamufotóval támadja a magyar járványkezelést - írja az Origo. Az utóbbi időszakban több baloldali politikus próbálta hamisított fotókkal és videókkal támadni a járványkezelést.

Czirják Mihály, a DK Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei prominense, úgy tűnik, megirigyelte az MTV Music Awards videójának sikerét, melyben grúziai felvételekkel akarták bizonyítani a magyarországi melegek állítólagos „üldöztetését".

Saját posztapokaliptikus járvány-vízióját ugyanis egy Németországból származó fotóval kívánta alátámasztani - írja a Mandiner.

Czirják Mihály szerint ma már olyan rossz ugyanis a járványhelyzet hazánkban, hogy orvosok és ápolók helyett katonák grasszálnak a kórházak folyosóin. Természetesen ebből egy szó sem igaz, viszont úgy tűnik a baloldal számára egyre inkább példaképnek és támasznak tekintett Németországban korántsem rózsás a helyzet.

Ahogy arról az Origo nemrég beszámolt, Karácsony Gergely párttárselnöke, Szabó Tímea a múlt hónapban a magyar hajléktalanhelyzetet egy 2013-ban, az amerikai fővárosban, Washingtonban készült fényképpel „ábrázolta".

Korábban Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke egy fényképpel próbálta „bebizonyítani", hogy borzasztó állapotok uralkodnak a Borostyán ESZI Tápiógyörgyei Otthonban, csakhogy mint kiderült, a felvétel egy orosz kórházban készült.

Az MSZP-s Korózs Lajos tavaly pedig kamuvideóval támadta a járványkezelést. A baloldali politikusról kiderült, hogy egy álmentős videóját hamisította meg, majd azt terjesztette a közösségi médiában.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában