Megfontoltan dönteni

2022.02.21. 21:59

Kövér László: nem az Eurovízió szimpátiaszavazása következik, hanem az életünkről, a jövőnkről döntünk!

Nekünk az a dolgunk, hogy a saját, legalább ötven százaléknyi szavazótáborunkat egyben tartsuk, mozgósítsuk. És nem csak nekik, hanem a másik ötven százaléknak is felhívjuk a figyelmét arra, hogy mi magyarok, itt a Kárpát-medencében kétség kívül nagyon sok mindent értünk el az elmúlt 12 évben. Nemcsak ahhoz a csődtömeghez képest, amit Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormánya ránk hagyott, hanem abszolút mércével is – mondta Kövér László a Pesti TV Boomerlázadás című műsorában, Stefka Istvánnal és Szakál Borival beszélgetve.

Az Országgyűlés elnöke úgy érvelt: 

Magyarország már régóta nem állt ilyen stabil alapokon. 

Ez számos társadalmi csoportnak komoly pénzben kifejezhető előnyt hozott. Létbiztonságot teremtettünk a családoknak, s itt van a jól kezelt migrációs krízis is, ami nem múlt el. Sőt napról-napra erősödik az idióta brüsszeli politikusok újabb és újabb meghívólevelei miatt. Tehát van mit veszíteni.

Nem az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének szimpátiaszavazása következik április 3-án, hanem az életünkről, a jövőnkről, az unokáink biztonságáról döntünk!

 Még azoknak is érdemes megfontolni, hogy hova szavaznak, akik nem rokonszenveznek Orbán Viktorral és a Fidesszel – írja a PestiSrácok.hu.

Kövér László megjegyezte: 

nem hiszi, hogy Márki-Zay Péter helyett „beugrót” keresnek, de – mint fogalmazott – ez legyen az ő problémájuk.

A Boomerlázadás teljes adása hétfőn este tíz órakor látható a Pesti TV műsorán, majd 11 órától visszanézhető a pestitv.pestisracok.hu oldalon.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz országos választmányának elnöke beszédet mond a Fidesz-KDNP kampánynyitó rendezvényén a Bács-Kiskun megyei 5. számú országgyűlési egyéni választókerületben a kiskunhalasi Városi Filmszínházban 2022. február 15-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában