Választási kampány

2022.03.16. 06:37

Márki-Zay helyett már Gyurcsányné szerepel a DK-s jelölt plakátján

Kihátrálhat Márki-Zay Péter mögül a Demokratikus Koalíció (DK), miután Oláh Lajosnak, a párt erzsébetvárosi képviselőjelöltjének a kampányplakátjain a baloldal miniszterelnök-jelöltje helyett Gyurcsányné szerepel – írja a Magyar Nemzet, amely egy fotót is közzétett a furcsa húzásról. Mint ismert, az ellenzék közös jelöltje nemrég arról beszélt, hogy a baloldalon nem mindenki érdekelt a választási győzelemben. Emlékezetes, Oláh Lajos volt az, akinek nemrég Gyurcsány elfelejtette a nevét és „Oláh Valakinek” nevezte.

Mint a Magyar Nemzet cikkében felhívta a figyelmet, azért érdekes a történet, mert a baloldal jelöltjeinek a választási plakátjain egységesen Márki-Zay Péter szerepel, nem Gyurcsányné.

Úgy meg még különösebb az egész, hogy Márki-Zay Péter a Mediaworks Hírcentrumnak arról beszélt,

még az ellenzéki vagy az ellenzéknek gondolt szereplők közül is valaki nem akar nyerni.

Egyúttal szóba hozta, komoly sejtései vannak arról, melyik párt szivárogtatta ki a rá nézve kellemetlen, Závecz Research által készített közvélemény-kutatást.

A Magyar Nemzet felidézte, hogy Oláh Lajos erősen kötődik a Gyurcsány családhoz, hiszen a 2010 előtti szocialista kormányokban államtitkári pozíciót töltött be, és már 2011-ben követte a bukott miniszterelnököt a DK-ba. Gyurcsány nemrég azonban így is elfelejtette a nevét, dr. Oláh Valakinek nevezte.

Borítókép: Magyar Nemzet / Bach Máté

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában