Hagyományos értékek

2022.11.29. 16:47

Orbán Viktor a Heritage Foundation vezetésével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány delegációját; a Kevin Roberts elnök vezette szervezet ma már az amerikai konzervatív oldal legbefolyásosabb köz- és külpolitikai kutatóintézetének számít - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor a Heritage Foundation vezetésével tárgyalt

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

A globális politika és gazdaság aktuális kérdéseiről szóló beszélgetésen részt vett Varga Judit igazságügyi miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is.

Elmondták: 

ma a nemzetközi politikában az egyik legtöbbet kritizált ország Magyarország, aminek az az oka, hogy a magyarok kifejezetten ellenállnak a baloldali ideológiának. Magyarország politikai és kormányzási szempontból egy sajátos, nemzeti utat választott, és ez politikai és gazdasági sikerekhez vezetett az elmúlt években.

 

ORBÁN Balázs; ORBÁN Viktor; VARGA Judit
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (b2) fogadja Kevin Robertset, az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány elnökét (j2) Budapesten, a Karmelita kolostorban 2022. november 29-én. Mellettük Varga Judit igazságügyi miniszter (b) és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (j)
Fotós: Fischer Zoltán / Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda

A konzervatívoknak nem kell félniük a kultúrharc megvívásától, és nem szabad feladniuk olyan hagyományos értékeket, mint a szuverenitás, a hit, a munka, a család - ismertette a találkozón elhangzottakat Havasi Bertalan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában