Utcai támadás

2022.12.27. 14:07

Afrikaiak rabolták ki Matteo Salvini fiát Milánóban

Törött üveggel fenyegették meg a 19 éves Federico Salvinit Milánó nyugati részén. Két észak-afrikai környékezte meg az egyedül sétáló fiatalembert december 23-án este 9 órakor.

Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes és fia, Federico Salvini

Forrás: Twitter

Karácsony előtt megtámadták Milánóban, az utcán Matteo Salvini fiát, Federico Salvinit – írta meg a Corriere della Sera napilap. Az olasz miniszterelnök-helyettes 19 éves fia arról nyilatkozott, hogy a támadók egy törött üveggel fenyegették meg, majd elvették tőle a mobiltelefonját – tudta meg a Magyar Nemzet.

A megrémült Federico Salvini ezután apját értesítette a rablásról, aki azonnal a rendőrökhöz fordult. Az ügyben nyomozás indult, az elkövetők beazonosítása folyamatban van a térfigyelő kamerák felvételei alapján.

Ugyan a támadás során személyi sérülés nem történt, a telefont pedig valaki visszajuttatta a rendőrségre karácsonyeste, a bevándorlásellenes Liga vezetője megjegyezte:

fiával is megtörtént, amit sajnos olyan sokan átélnek Milánóban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában