Indulatok

2022.12.08. 15:06

Életveszélyesen megfenyegették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjének családját

„Kicsúszott belőlem” – fogalmazott kihallgatásán az a fiatalember, aki a megalapozott gyanú szerint megfenyegette az egyik tankerületi igazgató családtagjait. N. Andor saját bevallása szerint nem is ismerte az áldozatot, de rá akart ijeszteni.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

„Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért és el fogjuk vágni a torkukat te mocskos rohadt büdös k…” „… anyádat is kibelezzük. Légy résen éjszaka” 

– ez állt abban az elektronikus levélben, amelyet 2022. október 7-én kapott munkahelyi e-mail címére az egyik fővárosi tankerületi központ vezetője – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították a levél feladóját. A 24 éves, szombathelyi N. Andor, akit tegnap gyanúsítottként hallgattak ki, beismerő vallomásában elmondta: nem Magyarországon tanult, Ausztriában járt iskolába – jelenleg egy osztrák cégnél dolgozik –, 

az igazgatót pedig ugyan nem ismeri, de rá akart ijeszteni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a szabadlábon védekező, cselekményét „nagyon megbánó” N. Andor ellen.

Forrás: police.hu
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában