Járvány

2022.12.21. 11:47

Müller Cecília: vírusmentes ünnepek elé nézhetünk járványügyi szempontból (videó)

Együtt leküzdöttük a járványt - mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos a Magyarország Kormánya hivatalos közösségi oldalára feltöltött videóban.

Forrás: Magyarország Kormánya Facebook oldala

A kormány hivatalos közösségi oldalára feltöltött videóban Müller Cecília országos tiszti főorvos elmondta, nyugodt és vírusmentes ünnepek elé nézhetünk járványügyi szempontból. Ez annak köszönhető, hogy a COVID-járvány legyőzésére sikeresen fogott össze az egész ország.

A tiszti főorvos kiemelte, ez elsősorban azoknak köszönhető, akik egész évben gyógyítanak minket, akik helytálltak, az egészségügyi dolgozóknak, és azoknak is, akik felvették a védőoltást.

Hozzátette, nagyon fontos volt a lakosság fegyelmezettsége. Minden félretájékoztatással ellentétben, hallgatott a lakosság a szakemberekre, és így együttesen, egy nagy összefogással tudtuk a járványt leküzdeni.

Hozzátette, mindent megtett Magyarország, Magyarország kormánya is annak érdekében, hogy itt legyen az oltóanyag, itt legyenek a megfelelő készülékek az egészségügyben, megfelelő gyógyszerek rendelkezésre álljanak.

A tiszti főorvos mindenkinek áldott, szép, vírusmentes betegségmentes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában