LMBTQ

2023.01.16. 11:28

Amerikai lap: Magyarország tisztességes hely, ahogy az Egyesült Államok is az volt, azonban megbolondult

Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában – írja Rod Dreher alapján a Mandiner.

LMBTQ-mozgalom az Egyesült Államokban

Fotó: NurPhoto via AFP

Rod Dreher a The American Conservative oldalán arról írt, hogy az LMBTQ- és woke-propagandával a legnagyobb baj a telhetetlensége. Ha a törvényhozók útját akarják állni az ideológiák túlkapásainak, akkor átfogó és agresszív törvénykezésre lesz szükség – írja a Mandiner. 

A szerző jelenlegi lakhelyéről, Budapestről tekintve az Egyesült Államok radikális helynek tűnik, miközben az amerikai média és a washingtoni politika előszeretettel állítja be Magyarországot fasiszta államként. Magyarország, és különösen Budapest azonban elég liberális ahhoz, hogy meleg párok kézenfogva sétáljanak, a közbiztonság pedig általában nagyon jó. Magyarország „normális” hely abban az értelemben, ahogy az Egyesült Államok is az volt, mielőtt elveszítette az eszét. 

Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá a saját országában 

– írja a szerző.

Cikkének zárásaként Rod Dreher leszögezi: a konzervatív politikusoknak dönteniük kell, és vagy követik Orbán Viktort, aki határozottan kiáll a családok és a józan ész mellett, vagy belenyugszanak a gyermekek arcába buborékokat fújó LMBTQ-propagandisták akaratába.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában