Pénzen megvett politikusok

2023.01.28. 09:50

Orbán Viktor: vajon melyik derék honfitársunk áll a dollárbaloldal mögött? (videó)

A kormányfő közösségi oldalára szombaton felkerült egy videó, amelyben a Kossuth Rádiónak adott interjú egy részlete látható.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. január 27-én

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról beszélt, hogy minden ember számára feltűnt már, hogy 

a baloldal a legfontosabb kérdésekben és a legfontosabb nemzetközi kérdésekben folyamatosan olyan álláspontokat képvisel, ami rossz Magyarországnak.

"Már régóta itt van ez a kérdőjel a levegőben, hogy miért csinálják ezt" - fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve, hogy a baloldali botrány kapcsán erre most megkaptuk a választ: 

mert ezért kapják a pénzt.

 

A kormányfő az interjúban a háborúról is beszélt. Úgy fogalmazott, 

ha a baloldal lenne ma kormányon, akkor mi is nyakig állnánk a háborúban, mint a németek.

Hangsúlyozta: a baloldal megmondta, hogyha mandátumot kap, akkor együtt úszik a nemzetközi közösséggel. Azt fogja tenni, amit a többiek, durvábban fogalmazva: azt fogja tenni, amit mondanak nekik. 

Mi pedig azt mondtuk, hogy van magyar nemzeti érdek. Így 2022-ben az emberek valójában háború és béke között választottak. És a békét választották. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában