Üzenet

2023.01.28. 18:16

Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely vállalja a felelősséget a dollárbaloldal külföldi támogatása miatt!

A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában arra szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy vállalja a felelősséget a "dollárbaloldal" külföldi kampánytámogatása miatt.

Karácsony Gergely főpolgármester beszél a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2022. november 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

Wintermantel Zsolt a videóban úgy fogalmazott: Karácsony Gergely megint nem fejtette ki az igazság minden részletét, sőt saját magával is ellentmondásba került. 

A főpolgármester tavaly azt nyilatkozta a sajtó előtt, hogy a baloldal nem kapott külföldről támogatást.   

 "A dollárbaloldal azóta lebukott és kiderült - titkosszolgálati jelentés szól róla -, hogy több mint négymilliárd forinttal támogatták a kampányukat"

 - mondta Wintermantel Zsolt. 

Hozzátette: 

az egyik főszervező az a Korányi Dávid volt, aki Karácsony Gergely személyes jóbarátja és közvetlen munkatársa volt a Főpolgármesteri Hivatalban, és akit "a budapesti adófizetők pénzéből fizetett" Karácsony Gergely. 

A politikus a főpolgármesternek azt üzente, hogy itt az ideje, hogy vállalja a felelősséget: "ne sunnyogjon tovább, ha volt bátorságuk elfogadni a külföldi támogatást, akkor annak felelősségét is vállalják".

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában