B. Zsolt szexbotránya

2023.02.15. 18:06

Bagdy Emőke: fontos kiállni az erkölcsi értékek mellett, mert az újabb generációk lelki egészsége a tét

A neves szakpszichológus a 15 éves fiú szeretőjével kérkedő Bite Zsolt botrányaival kapcsolatban nyilatkozott.

Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Olyan embert a gyerekek közelébe sem szabadna engedni, aki öngyilkosságra buzdító videót tesz fel a nyilvános közösségi oldalára – mondta Bagdy Emőke a Magyar Nemzetnek. A szakember annak kapcsán nyilatkozott, hogy a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense – a 15 éves fiú szeretőjével kérkedő Bite Zsolt – egy olyan videót is feltöltött a közösségi média oldalára, amelyben a szuicid hajlamairól és az élet értelmetlenségéről beszélt.

A szakpszichológus kijelentette: 

nem szabad normálisnak tekinteni olyan deviáns kapcsolatot, amelynek egyik résztvevője egy 15 éves fiú, a másik pedig egy csaknem 40 éves férfi. 

Bagdy Emőke a Magyar Nemzetnek elmondta: fontos kiállni a hagyományok és az erkölcsi értékek mellett, mert az újabb generációk lelki egészsége a tét.

 Éppen ezért nem szabad hagyni, hogy rossz precedensek alakuljanak ki, ugyanis azokon nehéz változtatni 

– tette hozzá. 

A szakember azt is elmondta, hogy a megengedő hozzáállás következményei már jól láthatók Nyugat-Európában, ahol a nemzeti mivoltukat feladó kultúrák szolgaian követik az életellenes trendeket.

Hozzátette: ezért is tartja kiemelkedő jelentőségűnek a pedofília ellen is szigorúbban fellépő gyermekvédelmi törvénycsomag rendelkezéseit. 

A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában