Fővárosi Állatkert

2023.03.29. 07:29

Lemondott a csalással gyanúsított igazgató

Az operatív igazgató többszöri felszólítás ellenére sem cáfolta a vádakat, illetve nem kért helyreigazítást a rá vonatkozó tényállítással szemben.

Szabó Roland operatív igazgató a Fővárosi Állat- és Növénykert tízhetes perzsaleopárd-kölykeit bemutató sajtótájékoztatón 2021. november 18-án

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Közleményt adott ki a Főpolgármesteri Hivatal Szabó Roland, a Fővárosi Állat- és Növénykert operatív igazgatójának lemondása ügyében. Mint írták, a Fővárosi Önkormányzat a sajtóból értesült arról, hogy állítólagosan vádat emeltek Szabó Roland, a Fővárosi Állat- és Növénykert operatív igazgatója ellen, aki többszöri felszólítás ellenére sem cáfolta ezeket, illetve nem kért helyreigazítást a rá vonatkozó tényállítással szemben.

A főpolgármester erre figyelemmel megtette a szükséges lépéseket, hogy a Fővárosi Közgyűlés Szabó Rolandot visszahívja, aki azonban időközben, kedden benyújtotta a lemondását.

„A főváros mindent megtesz intézményei jogszerű és átlátható működése érdekében, így a Fővárosi Állat- és Növénykert esetében is” – fogalmaztak.

A teljes cikket itt olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában