Beszédes hozzáállás

2023.03.17. 14:03

Niedermüller szerint nincsenek veszélyben a gyerekek, Dobrev nem hajlandó válaszolni a gyermekvédelmi kérdésekre (videó)

Ezen a héten Cseh Katalin közös fotózásra hívta azokat az Európai Parlament strasbourgi épületébe azokat a baloldali képviselőket, akik ellenzik a magyarországi gyermekvédelmi törvényt. A Mediaworks DK-s politikusokat kérdezett a megmozdulásról.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Anikó

Nem tud arról, hogy lenne Magyarországon olyan erő, amely veszélyezteti a gyerekeket, politikai propagandának tartja a gyermekvédelem kérdését Niedermüller Péter – tudta meg a Mediaworks. Erzsébetváros DK-s polgármestere Cseh Katalin akciójáról nem is hallott. Azonban a gyermekvédelmi törvény egyik alapvetésével, amely szerint „mi, szülők vagyunk felelősek a gyermekeinkért”, a politikus egyetért.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyék-miniszterelnöke nem volt hajlandó válaszolni a gyermekvédelmi témakörben feltett kérdésekre,

 helyette inkább az általuk szervezett klímakonferenciáról kezdett el beszélni.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában