Meglepő akció

2023.04.05. 15:45

Hadházy nekivetette magát az építési kordonnak a Karmelita kolostornál

A független képviselő részt vett a Momentum újabb, harmadik kordonbontási akciójában. Sajtóértesülések szerint az esemény egy pontján a politikus igen vehemens viselkedést tanúsított – a következményeket azonban mentelmi jogára hivatkozva inkább elkerülte volna.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közösségi oldalán mutatta meg sérülését

Forrás: Facebook / Hadházy Ákos

Szerda délelőtt immár harmadszor bontották el a Karmelita kolostornál lévő építési kordont a Momentum kötelékébe tartozó politikusok Hadházy Ákossal kiegészülve.

Miután a rendőrök elkezdték visszaépíteni a kordont a Karmelita kolostornál, Hadházy Ákos váratlanul nekivetette magát az egyiknek 

– tudatta a 444.hu.  Mint írták, a kordonnak ütközés után dulakodás alakult ki, Gelencsér Ferenc és Tóth Endre is csatlakozott. „Ne nyúljon hozzám, mentelmi jogom van” − mondta Hadházy, aki egy ponton a földre került, és vérzett az arca. A politikus is beszámolt az eseményekről közösségi oldalán, aki szerint a rendőrség semmibe vette a képviselők mentelmi jogát, és fizikai erővel távolította el őket.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ rövid közleményben reagált a történésekre.

 

A Momentum mai cselekedete nem más, mint reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett akciója, akik így akarják magukra felhívni a figyelmet, hiszen népszerűségük folyamatosan csökkent az elmúlt egy évben 

 

– írták.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában