Bejelentés

2023.04.11. 08:12

Szankciókkal fenyegetőznek a dollármédián keresztül az amerikaiak

Egy cikk szerint David Pressman amerikai nagykövet szerdára sajtótájékoztatót hívott össze, ahol akár szankciókat is bejelenthet.

David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok új budapesti nagykövete az érkezése után tartott sajtótájékoztatón a Liszt Ferenc-repülőtéren 2022. szeptember 2-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Az amerikaiak a 444 nevű dollármédiában megüzenték: szankciók jönnek Magyarország ellen, ha nem változtat a békepárti álláspontján!” – írja reggeli bejegyzésében Deák Dániel politikai elemző.

A 444.hu ma reggel „több, egymástól független diplomáciai forrásra” hivatkozva azt írta, hogy az amerikai kormány új intézkedést tervez a magyar kormány megbüntetésére, például felmerült, hogy szankciót vetnek ki befolyásos személyekre.

A cikk szerint David Pressman amerikai nagykövet szerdára sajtótájékoztatót hívott össze, ahol akár szankciókat is bejelenthet, bár hivatalosan semmilyen témát sem jelölt meg az eseményt szervező nagykövetség.

Deák Dániel kiemelte: a dollármédia az amerikai kormány üzenőfüzeteként funkcionál. 

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában