PR cikk

2008.03.12. 10:01

V. Miskolci Motor Kiállítás és Vásár a Szemere Bertalan szakközépiskolában.

Jubileumi állomáshoz ért a FIDO MOTOR KFT., MOTOR TRADER KFT., és az

SZT-SZÍNVONAL BT. Szervezésében lévő V. Miskolci Motor Kiállítás és Vásár.

A megszokott kora tavaszi időpontban, azaz március 29-30-án kerül megrendezésre a formatervezés és technikai megoldások csúcsát jelentő közlekedési szakkiállítás.

A szervezők célkitűzése, hogy minden évben egy kicsit többet és többet adjanak a kiállításra kilátogatóknak. Nem csak a motorkerékpár szerelmeseinek, vásárlás előtti álló látogatóknak szól a kiállítás, hanem azoknak a családoknak is, akik egy tartalmas, programokban, show műsorokban gazdag hétvégét szeretnének eltölteni. A kiállításon részt vesznek a motorkerékpár márka képviselői, kiegészítőket, felszereléseket forgalmazó cégek, veterán motorok, veterán alkatrész árusok, az ERSTE mint járműfinanszírozó bank, Baleset Megelőzési Bizottság és még sokan mások, akik teljessé teszik a képet.

Lehetőség lesz a motor csere előtt álló látogatók részére, hogy saját maguk árulják gépeiket egy használt motor börze keretein belül.

 Rendhagyó módon a motor kiállítás szervezői lehetőséget biztosítottak az Autó Márka Kereskedők részére is , hogy 4 kerék hajtású exkluzív autóikat bemutathassák a március 29-30.-ai hétvégén. Az autóhoz kapcsolatosan több Rally I. osztályú csapat is bemutatkozik versenyautóikkal egy úgy nevezet szerviz pontot létre hozva. Jelen lesznek tuning alkatrészeket, kiegészítő felszereléseket forgalmazó cégek is. Már megszoktuk, hogy minden évben sztár vendégek is jelen vannak a miskolci rendezvényen. Az idei kiállításon hazánk motoros történelmét író Talmácsi család lesz jelen 2 napon keresztül. A világbajnok édesapja Talmácsi István gyermek motoros iskolájával 2 napon keresztül bemutató oktatást tart a kiállításra kilátogató gyermekek részére. Itt lesz Talmácsi Gergő és Magda Attila a Supersport VB-on induló magyar csapattal. Természetes dolog, hogy motoros rendezvény nem lehet triál és streetfighter bemutató nélkül, melyet Szelei Ferike és Mókus fog bemutatni a mélyen tisztelt publikumnak, naponta 2-2 alkalommal. A motoros berkekben Kunmadarasról jól ismert Hadnagy Józsi lesz a házigazda a 2 napos rendezvényen. Az V. Motor Kiállítás és Vásár még sok más egyéb színvonalas programokkal várja a rendezvény látógatóit, Miskolcon a Szemere Bertalan Szakközépiskolában az Avasdélen március 29-30-án.

 A szervezők köszönetet mondanak Miskolc Város Polgármesterének Káli Sándornak a kiállítás fővédnökének és a város Önkormányzatának, az Erste Banknak, a Juventus Rádiónak és minden támogatóinak, akik elősegítik a már hagyományossá vált rendezvény létrejöttét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában