PR cikk

2008.06.13. 10:06

ULTRASHAPE: ÉS ÖRÖKRE BÚCSÚT MONDHAT ZSÍRPÁRNÁINAK!

ULTRASHAPE: ÉS ÖRÖKRE BÚCSÚT MONDHAT ZSÍRPÁRNÁINAK!
A zsírsejtek műtét nélküli, végleges eltávolításának új dimenziója
VILÁGÚJDONSÁG A RUBIN LÉZER SZÉPSÉGSZALONTÓLA nyár beköszöntével mindenki nagyobb hangsúlyt fektet megjelenésére, alakjára. A legtöbben gyors és hatékony megoldásra vágyunk. Jó hír a zsírpárnákkal küzdő hölgyeknek és uraknak, hogy a Rubin Lézer Szépségszalon jóvoltából már Debrecenben is elérhető a szakma által jelenleg a világon leghatékonyabbnak elismert készüléke, amely segítségével végleg, műtét nélkül és fájdalommentesen megszabadulhatunk a feleslegesnek ítélt zsírlerakódásainktól.

Az UltraShape Ltd. kifejlesztett egy forradalmian új, és mindeddig egyedülálló készüléket a zsírsejtek fókuszált ultrahanggal történő műtét nélküli roncsolására és végleges eltávolítására. A Contour I hatékonyságát, és biztonságosságát klinikai vizsgálatokkal igazolták, illetve ezt a tényt a nyugat-európában elvégzett nagy számú kezelés kitűnő eredményei, és a szövődmények hiánya is alátámasztja. Az UltraShape által kifejlesztett kezelési eljárás fájdalom-, és mellékhatásmentes. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a kezelést kozmetikai környezetben is el lehet végezni, nem szükségesek műtéti körülmények. A kezelés után nincs lábadozás, gyógyulási, felépülési időszak.

A Contour I készülék világszabadalommal védett hatásának lényege, hogy nem elektromos árammal, nem a hőmérséklet emelésével, hanem az összpontosított alacsony frekvenciájú, de nagy energiájú ultrahang segítségével a zsírsejteket szétrobbantja. Mint egy földrengés a házakat, porlasztja szét a sejtek falát a piciny területre irányított erős hangrezgések energiája. A terület nem melegszik, hanem a zsírsejtek fala szakad szét, így nem csak a sejtekben tárolt zsír oldódik; majd telődik vissza! Az eredmény szelektív zsírsejtoldás, vagyis a zsírsejtek membránjai úgy bomlanak le, hogy közben nem károsulnak olyan környező struktúrák, mint a bőr, vérerek és perifériás idegek! Nincs fájdalom, kellemetlenség, mellékhatás, szövődmény! Több mint 20.000 problémamentes kezelés!

A zsír eltávolítása a természetes útvonalakon történik, tehát a nyirok-, ér- és immunrendszeren keresztül: a széttört sejtekből származó zsírok a szövetközi nedvekbe kerülnek, ahol azokat a nyirok- és érrendszer fokozatosan a májba szállítja, ahol a természetes anyagcsere útvonalakon keresztül kerülnek felhasználásra. A test azon képessége, hogy a felszabadult zsír, nagyrészt triglicerid molekuláit szállítsa sokkal nagyobb, mint amennyi triglicerid felszabadul a kezelés során. A lebontott sejthulladék a normális reakcióval, vagyis a fehérvérsejtek bekebelezése által kerül eltávolításra. A vér biztonsággal szállítja el mindkét lebontott terméket.

Hozza magát jó formába a nyárra! Érdeklődjön MOST a www.zsiroldas.hu weboldalon, vagy jelentkezzen a 06 30 9 83 83 83 telefonszámon! A Rubin Lézer Szépségszalon az akció ideje alatt minden vendégének 20.000 Ft értékű ajándék kezelést ad.

Info Box: Rubin Lézer Szépségszalon, Debrecen - Simonffy u. 17. Tel: 06 30 9 83 83 83

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában