PR cikk

2010.12.13. 15:24

Topjob állások a közelben - Átalakulás!

<p>Regionális állásportál csoport elsőként Magyarországon!</p>

Szeretnél egyszerűen, a hatalmas kínálatból rábökni arra az állásra, munkalehetőségre, amit szeretnél? Jó volna rögtön azt is megtudni, hogy hogyan készítsd el önéletrajzodat, motivációs leveledet hozzá? Örülnél, ha szakértők adnának hasznos tanácsokat az állásinterjúdhoz, esetleg munkahelyi nehézségeidhez? Mindezt ráadásul egyszerűen és teljesen ingyen?

A www.topjob.hu oldalon mindez egyszerre található meg, lakóhelyhez közeli munkalehetőségeket lehet keresni az adatbázisban, ahol több mint 10 ezer friss ajánlat közül válogathatsz. A site-on egy térképen találod meg a lakóhelyednek megfelelő regionális portált, így könnyen végigböngészheted a kereskedői ajánlatokat.

Természetesen a topjob.hu regionális oldalai a munkaadók, cégek számára is ajánlott oldal, itt ugyanis könnyebben megtalálják a tökéletes munkaerőt. Azok a munkaadók, akik a látványosabb, kiemeltebb megjelenésben bíznak inkább, számos kiemelési lehetőség közül választhatnak, amellyel kapcsolatban értékesítőink szívesen adnak tanácsot.

A topjob.hu regionális website-okat úgy alkottuk meg, hogy azok egyaránt vonzóak legyenek a munkalehetőségeket keresőknek, és a munkaadóknak is. Hogy tetszik?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában