PR cikk

2011.06.21. 14:00

Back II Black, fergeteges nagykoncert a Nyíregyházi Szabadtérin - sztárvendég Gallusz Niki

<p>Ismét élmény telinek ígérkezik a Nyíregyházi Szabadtéri Színpad szombati nagykoncertje. Magyarország egyik legszínvonalasabb funky-pop együttese a Back II Black lép színpadra Gallusz Nikolettel közös produkciójukkal.</p>

Az idén 15 esztendős zenekar számos aranylemezt és elismerést tudhat a magáénak, aki már látta, hallotta őket élőben koncertezni annak nem is kérdéses, hogy miért ilyen népszerűek… A Back II Black ugyanis arra képes, amire kevés produkció az országban: olyan magasságokba és színvonalra emelik a pop zenét, amely a műfajjal kevésbé szimpatizálók számára is élménnyé válik, s teszik mindezt a legnagyobb természetességgel és profizmussal, elképesztő fordulatszámon.

Ha van olyan, hogy hamisítatlan buli-hangulat akkor a Szabadtéri Színpadon, június 25-én szombaton 20.00 órakor kezdődő koncertnél nehéz jobb szórakozást ígérő programot választani.  A koncerten természetesen a legnépszerűbb slágerek mellett a Gallusz Nikivel közös dalok játsszák a főszerepet. A páratlan adottságú művésznőt szintén nem kell bemutatni, hiszen számos egyéb előadás mellett olyan produkciókban láthatja a nagyérdemű, mint a Macskák, a Chicago, vagy a Producerek.

A felejthetetlen élmények és igazi buli-hangulat mellett a jegyárak teszik igazán vonzó programmá a szombati szabadéri koncertet, hiszen elővételben már 1890 Ft-ért megválthatóak a jegyek a Ticket Express hálózatán és jegyirodáiban. A koncerttel kapcsolatos további információk a www.rozsakertszinpad.eu weboldalon és a Rózsakert Teraszon elérhetőek.

Aki nyitott egy igazán jó bulira és szeretne kiengedni egy kicsit szombat este feltétlenül ott a helye a Szabadtérin 20.00 órakor kezdődő Back II Black Gallusz Nikivel közös koncertjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában