PR cikk

2011.06.15. 09:18

Ingatlant vásárolna, vagy eladna, de a jelenlegi piaci helyzetben bizonytalanná vált?Hitelre lenne szüksége, de nem tudja hová forduljon? Mi tudjuk a megoldást!

<p>Az Otthon Centrum-ban felkészült ingatlan- és hitel tanácsadóink segítenek Önnek a lehető leggyorsabban megtalálni az elképzeléseinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb megoldást.</p>

Az Otthon Centrum megbízható 10 éves múlttal rendelkezik az ingatlan piacon. Több mint 250.000 lakást kínál a vevőinek, segítségére van a lakáskeresésben felkészült tanácsadókkal.

Ha hitelre van szüksége, de nem tudja mitévő legyen, hová forduljon? Ingyenes hitel ügyintézéssel is állnak a vevőik rendelkezésére.

Professzionális tanácsadóink a Széchenyi u 21-23 szám alatt, a Nemzeti Színház jegypénztára mellett nyílt irodánkban, kellemes környezetben, könnyen megközelíthető helyen szeretettel várják Önt is!

Irodánk 2008 őszén nyílt Miskolcon, mint Borsod megye első Otthon Centrum partnere, elérhetővé téve a keleti régió ingatlan tulajdonosai, vagy leendő ingatlan vásárlói számára is egy országos hálózattal rendelkező, professzionális ingatlanközvetítő cég minden előnyét és tapasztalatát.

Tudjuk, mindenki számára hosszú időre meghatározó döntés egy ingatlanvásárlása-eladása. Ezért tartjuk fontosnak azt, hogy ügyfeleinknek -egy nagy múltú cég hátterén kívül- anyagi és erkölcsi biztonságot nyújtó szolgáltatást közvetítsünk, magasan képzett és felkészült kollégáinkon keresztül.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit, akár ingatlaneladásról, lakásvásárlásról, hitelről, jogi tanácsadásról legyen szó -, egy helyen, a lehető leghatékonyabban, szolgáljuk ki.

Kollégáink az Ön igényeihez igazodva segítséget nyújtanak a legideálisabb ingatlanfelkutatásában, a megfelelő partner kiválasztásában, tulajdoni lap beszerzésétől kezdve, az adásvételi szerződés megkötéséig.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is –országosan több ezer elégedett ügyfelünkhöz hasonlóan- partnereink között üdvözölhetjük, bebizonyítva szakmai rátermettségünket!

Az Otthon Centrum Miskolc, Széchenyi utcai ingatlan irodájában állna az Önök rendelkezésére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában