PR cikk

2011.07.02. 08:14

Vásárlási utalvány a Topaukción

 Ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál az Inform Média Kft. 

 Ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál az Inform Média Kft. Ez a lehetőség a hírportáljaink (BOON, SZON, HAON) látogatóinak, illetve napilapjaink (Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-bihari Napló,) és hetilapjaink (Szuperinfó és Apró) olvasóinak szól. Június 23-án 9.00 órakor vette kezdetét Magyarország legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb online árverése, a Topaukció.

Álmai termékei

A Topaukció egy rendkívüli lehetőség, melynek keretein belül akár 50%-kal olcsóbban szerezheti meg álmai termékeit és a legkülönfélébb szolgáltatásokat!

A bútor és lakberendezés kategóriában megtalálható a miskolci EUROBÚTOR Lakberendezés felajánlása.  Ez a felajánlás egy vásárlási utalványról szól, melyet arra az árucikkre használhat fel a vásárló, amire akarja. Az EUROBÚTOR Lakberendezésben(Miskolc, József Attila u.74.) Zarándy Bernadett tulajdonost kérdeztük az aukció kapcsán.

Üdvözöljük az aukció felajánlói között! Miért döntöttek úgy, hogy részt vesznek a Topaukción?

Zarándy Bernadett: Most a Topaukció által eljuthatunk azokhoz a vásárlókhoz is, akik egyébként pillanatnyilag nem költenek bútorra és a kedvező induló árral vásárlási lehetőséghez jutnak. Vásárlási utalványunkat arra használhatják a vevők, ami éppen szükséges nekik. Az EUROBÚTOR 136 beszállítóval áll kapcsolatban, több ezer termékünk van 5 ezer négyzetméternyi területen, ezek közül választhatnak a vásárlók.

Követni fogja az aukció alakulását?

Zarándy Bernadett: Kíváncsian várjuk a végeredményt.Azzal, hogy a vásárlási utalvány nálunk bármire felhasználható, ez megkönnyíti a döntést, hogy sokan betérjenek hozzánk a Topaukció keretén belül.

Július 4-én 18.00 órától zárjuk le az árverést (bővebben az adott termék mellett tájékozódhat).

Jó szórakozást, sikeres licitálást kíván a Topaukció csapata!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában