PR cikk

2011.08.08. 13:29

Gosztola Edina lett a Kelet Szépe 2011. Görögország szépségverseny győztese!

Ajakon szépszámú közönség előtt választották meg augusztus 5-én az Ajaki Nemzetközi Fesztiválon a <strong>Kelet Szépe 2011.</strong> győztesét. Nagyon nehéz helyzetben volt a zsűri, hiszen sok szép lány közül kellett választania.

Ajakon szépszámú közönség előtt választották meg augusztus 5-én az Ajaki Nemzetközi Fesztiválon a Kelet Szépe 2011. győztesét. Nagyon nehéz helyzetben volt a zsűri, hiszen sok szép lány közül kellett választania.

A királynő végül a paksi Gosztola Edina lett. I. udvarhölgye a dunaszerdahelyi Hervay Rebeka , II. udvarhölgye a nyíregyházi Tóth Tímea.

Különdíjat érdemeltek ki: Permina Elena /Kisvárda/, Cölle Cyntia /Szlovákia-Sása/, Sima Viktória /Isaszeg/, Makai Ágnes /Nyíregyháza/, Nemes Renáta /Budapest/, Borza Mária / Kazincbarcika./. A tolcsvai Petróczi Adrienn pedig egy különleges felajánlást kapott!

A jövő évi Kelet Szépe 2012. verseny műsorvezetője lesz majd Görögországban.

Látványos válogató

A Kelet Szépe 2011. Görögország produkciót tavasszal egyébként egy látványos televíziós válogatón mutatták be a nemzetközi szépségverseny hivatalos elődöntőjét. A lányok tíz napig élvezhették a tengerparti bulizást. Olyan lányok indultak akik szeretnek bulizni és gyönyörű tengerparton szeretnének részt venni porfolió fotózáson és TV-forgatáson. A szépségversenyen 17 és 27 év közötti, Kelet Európában élő lányok jelentkezhettek. A jelentkezés online módon történt a versenyek hivatalos weboldalán és Facebook-on keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában