PR cikk

2011.08.03. 06:57

Kelet Szépe 2011. eredményhirdetés

2011. augusztus 5-én 18 órakor az V. Ajaki Nemzetközi Fesztivál keretében kiderül ki nyerte a versenyt

2011. augusztus 5-én 18 órakor az V. Ajaki Nemzetközi Fesztivál keretében kiderül ki nyerte a versenyt

A versenyről:

Egyedül az országban itt minden döntőse a tengerparton versenyezhet. Harmadszor az országban, nem hazánkban, hanem Görögországban rendeznek meg egy magyar szépségversenyt. A szervezők úgy döntöttek, hogy szakítva a hagyományos klisékkel, előrukkoltak valami újdonsággal.

Ebben a versenyben az a különleges, hogy minden lány megkapta a Görög nyaralást. Hazatért Görögországból az a 15 csinos lány, aki részt vett az idei Kelet Szépe versenyen. A verseny szervezője elmondta, a Görögországban töltött tíz nap alatt rengeteg felvétel készült a lányokról, ezeket most vágják. A Görög szervezőkkel összefogva a szépségversenyt nemzetközivé tették, hiszen két szlovák és orosz hölgy is bekerült a fináléba. Megkeresés jött, hogy terjesszük ki a versenyt Európára! Soha nem látott program kavalkáddal szembesültek a lányok. Reggeltől – hajnalig minden nap volt forgatás és fotózás. Hatalmas élményekkel és új barátságokkal gazdagodtak. Az esti programokat általában nagy média érdeklődés követte Ez a szépségverseny nem csak egy szépségverseny, hanem kulturális rendezvény is, ami hatalmas bulikat és örök élményeket biztosított a szépségek számára, természetesen ingyen. A mai fiatalokat jobban érdekli a buli és a tengerparti élmények, mint a hagyományos színpadi finálés verseny, hiszen egy ilyen 10 nap maradandóbb élményeket ad!

Vélemények: „Nagyon jó volt a Görögország. Sok érdekes és szép helyeken voltunk. Kipróbáltunk különböző görög ételeket. A lányokkal nagyon összebarátkoztunk, nagyon jó barátságok  alakultak ki .A szórakozó helyeken nagyon jó éreztem magam, nagyon jó zenék voltak, szerintem nagyon jó buliztunk .Nagy élmény volt Görögország szeretnék megköszönni ezt a nagy lehetőséget, hogy ott voltam”

„Az ami ott történt velünk az számomra, de valószínűnek tartom, hogy minden lány számára felejthetetlen emlék.

Ott tényleg mi voltunk a középpontban és valóban úgy bántak velünk, mint az igazi királynőkkel.

Csodálatosak voltak a helyek ahova eljutottunk úszva, hajóval, busszal vagy bármivel:)

Az esti bulik mindent vittek és ezt nem bizonyítja más, mint a reggel nehezen induló ébredezés (legalább is az én esetemben) Nagyon örülök, hogy része lehettem ennek a "turné"-nak, köszönöm az élményeket és a tapasztalatokat! Nagyon megszerettelek Titeket! Sok-sok Puszi, csak így tovább!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában