PR cikk

2011.08.05. 11:44

LOOkX Szépségszalon & Store

Miért nyújtunk többet vendégeinknek a szépségápolásban és az alakformálásban?

Miért nyújtunk többet vendégeinknek a szépségápolásban és az alakformálásban?

A LOOkX Miskolc Szépségszalon & Store rendkívül innovatív, egyedülálló arc-és testkezeléseket, egyéni kezelési metódusokat, orvos-kozmetológiai bőrápolókat, professzionális make-up kollekciót, limitált szériás kiegészítőket kínál vendégeinek exkluzív környezetben.

A LOOkX új kozmetikai világmárka, amely Kelet-Magyarországon elsőként a LOOkX Miskolc Szépségszalon & Store-ban mutatkozik be. Professzionális termékeink a legmagasabb elvárásnak is megfelelnek, csúcsminőséget képviselnek, szalonkezeléseink árfekvése pedig maximálisan kielégítik az igényeket. A LOOkX otthoni bőrápoló termékei és sminkjei, limitált szériás kiegészítői (övek, táskák, ékszerek) a Store-ban megvásárolhatóak,ahol INGYENES BŐRANALÍZIST készítünk minden vendégünknek és vásárlónknak.

A LOOkX termékek tiszta svájci gleccservízből készülnek, nem tartalmaznak töltőanyagot és szintetikus összetevőket. 100%-ban természetes hatóanyag koncentrátumokból, és biotechnológiai összetevőkből állnak. A szabadalommal védett biotechnológiai hatóanyagoknak köszönhetően tökéletesen behatolnak a bőrbe.

A LOOkX Miskolc Szépségszalonban komoly hangsúlyt fektetünk a professzionális esztétikai gépek használatára, melyek alakformáló és anti-aging kezeléseken kívül , medical-beuty kezelések széles skáláját kínálják.

Minden olyan tecnológia elérhető vendégeink számára, mely napjainkban a legmagasabb színvonalat képviseli:

  • Fogyasztásra, cellulit kezelésre, alakformálásra - Fókuszált ultrahang, Bio-stimuláció
  • Rádiófrekvenciás Arc és Testkezelések, személyre szabottan
  • Végleges Szőrtelenítés, acne kezelés, pigmentfolt-rosacea kezelés IPL Villanófényes technológiával
  • Kozmetikai kezelések: gyantázás, tartós festés, arckezelések, smink
  • Várjuk szalonunkban, ahol kényelmes körülmények között, részletesen is megismerkedhet kínálatunkkal és kezeléseinkkel.

    LOOkX - Szenvedélyünk az innovatív szépségápolás.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában