PR cikk

2011.08.23. 09:03

Mátyás Király Gyógyszálloda*** - Üdüljön, gyógyuljon és pihenjen Hajdúszoboszlón!

Minden generáció számára kényeztető üdülés, család és bababarát szolgáltatások, barlangfürdő, gyógy- és wellness kezelések széles skálája várja az ide látogatókat

Minden generáció számára kényeztető üdülés, család és bababarát szolgáltatások, barlangfürdő, gyógy- és wellness kezelések széles skálája várja az ide látogatókat

Szállodánk különböző szobatípusokkal áll a vendégek rendelkezésére.

Barlangfürdőnk 32 és 36 Celsius-fokos gyógyvizes medencékkel, szaunával, hideg vizes taposómedencével, pezsgőfürdővel, infraszaunával, nyári időszakban 28 Celsius-fokos strandmedencével kínál fürdőzési lehetőséget vendégeiknek.

A gyógyulni vágyók gyógy-, wellness és szépségmegőrző kezeléseket, TB által támogatott kezeléseket, fodrász, manikűr, pedikűr, fogászat, sókamra szolgáltatásait vehetik igénybe házon belül.

Fontosak nekünk apró és legapróbb vendégeink is, ezért kiemelt hangsúlyt fektettünk a család- és bababarát szolgáltatások fejlesztésére, tökéletesítésére.

Gyermek játszószobát alakítottunk ki a szálloda halljában rengeteg játékkal, kifestővel, mesefilmekkel. A szálloda előtti hatalmas parkban kedvére szórakozhat felnőtt és gyermek egyaránt (asztalitenisz, lengőteke, tollaslabda, mini foci, minigolf, homokozó, padel pálya)

Barlangfürdőnkben játékokkal teli gyermekmedence várja a kicsiket, idén tavasztól pedig a szálloda előtti Kopi-Doki Pagony és Játszóteret, valamint a nagy népszerűségnek örvendő vizigolyót is birtokukba vehették a gyerekek.

Az élmények mellett praktikus dolgokkal is szeretnénk még feledhetetlenebbé tenni családos vendégeink pihenését: családi- és pótágyazható szobák, gyermek- és pótágyak, fürdető kád, bili, wc ülőke, pelenkázó, gyermekbarát étterem gyermeksarokkal, gyermekétkészlet és gyermekétlap.

Légkondicionált éttermünkben a nemzetközi, a helyi konyha, valamint az egészséget kímélő wellness és vegetáriánus ételek széles választékából válogathatnak vendégeink.

Mert ez az a hely „ahol a vendég a fenség és az apród az úr”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában