PR cikk

2011.08.17. 14:49

Mesterszakács a GYÁR Fesztiválon!

Miskolc - Különleges programokkal is várja vendégeit a csütörtökön induló GYÁR Fesztivál: nem mindennapi buli ez a GYÁR Fesztivál, az Egyetemvárosban.

Miskolc - Különleges programokkal is várja vendégeit a csütörtökön induló GYÁR Fesztivál: nem mindennapi buli ez a GYÁR Fesztivál, az Egyetemvárosban.

Addig oké, hogy a fesztiválon fellép a hazai-pop rock krémje (a teljesség igénye nélkül Irie Maffia, Kiscsillag, Vad Fruttik, 30y, Depresszió, Road, Subscribe, Kowalsky meg a Vega) külföldi nevekkel megerősítve (csak, hogy a legnagyobbakat említsük: Skindred, Soilwork, N.O.H.A, We Are the Ocean), de ezen túlmenően, különleges előadásokkal, nem mindennapi gasztronómiai élménnyel, és egy őrületes kidobós bajnoksággal is várják a szervezők a fesztiválozni vágyókat.

Étel, ital, rock’n’roll

A fesztivál vendége lesz augusztus 19-én 15:30-tól Buday Péter mesterszakács, aki betekintést nyújt az egészséges gasztronómiába. Huszonnégy féle ételt készít a konyhaművészet tévésztárja az érdeklődőknek, amelyből ingyenes kóstolókat is kaphatnak a vállalkozó kedvűek. A program az MKF Egyesület szervezésében valósul meg a TÁMOP 6.1.2. programjának segítségével, az Európai Unió pénzügyi támogatásával. Étel, ital, rock’n’roll. Kell ennél több?

Szintén színesíti a fesztivált és ügyel a résztvevők lelki egészségre Dr. Rigó Péter addiktológus, aki augusztus 18-án 16:00 órától tart interaktív előadást az Egyetemi Menzán a függőségekről. Dr. Rigó Péter az Országos Pszichiátriai Intézet főorvosa. Évtizedeken keresztül kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kábítószerfüggők szakmailag megalapozott és hatékony terápiájának kidolgozásában és megvalósításában, e mellett oktatói, tudományos, szakmaszervezői és a drogproblémák társadalmi kezelésére vonatkoztató tájékoztató és személyiségfejlesztő tevékenysége is igen jelentős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában