PR cikk

2011.11.05. 10:17

LOOkX szalon a Topaukcióban?

LOOkX Szépségszalon & Store ajánlatai a Topaukcióban!

LOOkX Szépségszalon & Store ajánlatai a Topaukcióban!

Az Inform Média Kft. ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál a napilapjai (Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-bihari Napló,) és hetilapjai (Szuperinfó és Apró) olvasóinak, illetve hírportáljai (HAON, BOON, SZON) látogatóinak. November 3-án 9.00 órakor vette kezdetét Magyarország legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb online árverés, a Topaukció (www.topaukcio.hu). 

A Topaukció egy rendkívüli lehetőség, melynek keretein belül akár 50%-kal olcsóbban szerezheti meg álmai termékeit és a legkülönfélébb szolgáltatásokat! Féláron akár a LOOkX szalon ajánlatait.

 

A szépségápolás kategória ajánlatai között felfedezhetjük a LOOkX csomagokat is.

A szalon vezetőjét Jeczenyikné Szuromi Szilviát kérdeztük az aukció kapcsán.

 

 

 

Üdvözöljük az aukció felajánlói között! Miért döntöttek úgy, hogy részt vesznek a Topaukción?

 

Jeczenyikné Szuromi Szilvia: A legmodernebb  alakformáló, esztétikai gépekkel felszerelt szépségszalonunkat idén tavasszal nyitottuk meg Miskolcon. Különleges minőségi, természetes kozmetikumokkal, sminkkel bővítettük még kínálatunkat. Rendkívül jó reklámlehetőséget látunk a Topaukcióban, mivel így olyan emberekhez is eljut szalonunk híre, akik még sosem halottak rólunk, a gépeinkről mi is az az elektrokozmetika, orvos-esztétikai bőrápolók stb. 

Vendégeink fél árról indíthatják licitálásukat és kedvezőbb áron vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Mivel nagyon nagy a topaukciós oldal látogatottsága így reméljük, még több olyan emberhez eljutnak  szalonunk szolgáltatásai, akik még eddig nem hallottak üzletünkről.

 

 

 

Követni fogja az aukció alakulását?

 

Jeczenyikné Szuromi Szilvia: Én kifejezetten kedvelem a topaukciós oldalt, minden nap látogatom az aukció alatt, és figyelemmel kísérem, mennyire nyerte el tetszésüket az embereknek a meghirdetett szolgáltatásaink. Mivel több szolgáltatást is felkínáltam az aukcióra így izgalommal várom minden nap a fejleményeket, hogy alakul a licitálás.

A legizgalmasabb az utolsó nap utolsó órái, mivel ilyenkor szinte percről-percre változik,

hogy ki nyerheti meg a felkínált szolgáltatást.

 

 

Hogyan tetszik Önnek a Topaukció új külsője?

Jeczenyikné Szuromi Szilvia: Az új topaukciós oldal modernebb és könnyebben áttekinthető, az eligazodás az ajánlatok között is egyszerűbb. Az ajánlataimnál a képek között is könnyebb a böngészés, egy klikkeléssel át lehet ugrani a többi ajánlatomra és ha valaki nem ér rá egész nap a gép előtt ülni,figyelő listára teheti aukciónkat!.

 

 

 

November 14-én 18.00 órától zárjuk le az árverést (bővebben az adott termék mellett tájékozódhat).

Jó szórakozást, sikeres licitálást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában