PR cikk

2012.02.22. 08:01

Új ablakok a Fenstherm üzletében

Hosszú évek óta a leghidegebb tél áll mögöttünk. Amellett hogy saját bőrünkön is éreztük a hideget, a kellemetlen gazdasági oldalával akkor szembesülünk, amikor megkapjuk a fűtés számla-összesítőt.

Hosszú évek óta a leghidegebb tél áll mögöttünk. Amellett hogy saját bőrünkön is éreztük a hideget, a kellemetlen gazdasági oldalával akkor szembesülünk, amikor megkapjuk a fűtés számla-összesítőt.Tény, hogy az energia olcsóbb már nem lesz, sőt egyre nagyobb mértékben növekszik az ára. Ezért is fontos, hogy lépéseket tegyünk lakóházunk jobb szigeteltségének irányába. Az energia-megtakarítás a nyílászárók cseréjével kezdődik. Miért ez a véleményem? A szigetelési beruházások közül az ablak cserének nem csak a gazdasági hozadéka, hanem a komfortérzet javulása is óriási előnye. Az új műanyag nyílászáró jól zár, jól szigetel nemcsak hőt, de hangot is. Ezért is döntött úgy a Fenstherm Kft. Magyarország legnagyobb és piacvezető cége, hogy a nyíregyházi márkaképviseletének üzletén kicseréli az ablakokat.

Jól felfogott gazdasági érdekünk hogy a fűtés számlát csökkentsük, és ha már úgyis ablakgyártással foglalkozunk, miért ne Fenstherm ablakokat építsünk be a régiek helyett. - mondta Detrik István az üzlet vezetője. Elegünk volt az óriási fűtésszámlából. Az ablakokat legújabb termékünkre Fenstherm Prémiumra cseréltük, ami 90 mm beépítési mélységű 6 kamrás minőségi német Veka profilból készül. Természetesen 3 rétegű üveggel, hogy a megtakarítás maximális legyen.

Amikor nyílászárók cseréjéről döntünk, fokozott figyelemmel kell eljárnunk. Ez egy több évtizedre szóló beruházás, nem szabad elkapkodnunk a döntést. A nyílászárók piaca nagyon telített, sokan sokfajta minőséget forgalmaznak. Azt is tudjuk, hogy nem mindig az olcsó a legolcsóbb. Úgy gondolom itt is az ár-érték arány a legfontosabb. Az hogy mit kap az ember a pénzéért. A garancia és az erős gyártói háttér is nagyon fontos. A Fenstherm Kft. 7 év garanciát biztosít a nyílászárókra. Mintatermünkben (Nyíregyháza, Rákóczi u.54)megtekintheti termékeinket, valamint tájékoztatást kaphat, mik azok a fontos szempontok, amelyeket figyelembe kell venni, amikor nyílászárót vásárolunk.

web: premiumnyilaszaro.hu

telefon: 06 42/445-719

mobil: 06 70 3235632

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!