PR cikk

2012.03.27. 13:47

Húsvéti rekordkísérletek a Korzó Nyíregyháza Bevásárlóközpontban

„Légy te is részese a Korzó húsvéti rekordkísérletének!” Április 4-én, szerdán 10 órától a „Legtöbb nyuszi egy helyen!” magyar rekordkísérlet részese lehet minden érdeklődő!

„Légy te is részese a Korzó húsvéti rekordkísérletének!” Április 4-én, szerdán 10 órától a „Legtöbb nyuszi egy helyen!” magyar rekordkísérlet részese lehet minden érdeklődő!A rekordkísérletben a jelmezes nyuszinak öltözött résztvevőket megszámlálja a bizottság. Legalább 1.000 főt fogunk mozgósítani nyíregyházi iskolások, óvodások valamint a nyíregyházi tánciskolák közreműködésével.

A rekordkísérlet résztvevőinek legalább nyuszi fület kell viselniük, ezt az első 1.000 jelentkező ajándékba kapja a Korzótól a helyszínen! A gyerekeknek rózsaszín vagy fehér ruházatban kell megjelenniük. A helyszínen arcfestők festik ki nyusziknak a gyerekeket.

A saját nyuszi jelmezben érkezőket különleges ajándék várja!

A rendezvényre 9 órától lehet a helyszínen jelentkezni a REGISZTRÁCIÓS Sátornál.

Helyszín: Korzó előtti tér

A színpadon a Zentai Edit, a Sunshine Rádió műsorvezetője és Majrovich János (Majro), a „Y2K Tánciskola” vezetője egy rövid, nyuszis koreográfiát fog bemutatni a gyerekekkel közösen.

Előzetes regisztráció:

Mikitovics Nóra marketing vezetőnél a 20/823-87-14 telefonszámon vagy [email protected] e-mail címen.

Programterv:

9.00-tól Regisztráció

10.00 A rendezvényt megnyitja Kenyeres Anita, a Korzó Bevásárlóközpont centermanagere

és Sebestyén István, a Magyar Rekordok regisztrátora.

10.05 Street Dance School hip-hop tánciskola nyusziműsora

10.10 Flowers és Boom Box tánccsoport húsvéti műsora

10.15 Nyuszikoreográfia betanulása

A helyszínen játékos húsvéti vetélkedő és húsvéti fotóparaván várja a gyerekeket! A „Legtöbb nyuszi egy helyen” rekordkísérletben partnerünk, a Party Point Léggömb Shop, mely önálló rekordkísérletként felépít egy 10 m magas, óriás léggömb nyuszit. A rekord felállításában 15 munkatárs közreműködik, a nyuszi felépítéséhez 5.000 léggömböt használnak fel.

Az eseménnyel kapcsolatban a lenti elérhetőségeken állok rendelkezésre.

Üdvözlettel:

Mikitovics Nóra

marketing vezető

Tel.: 42/799-117

Mob.:20/823-87-14

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában