PR cikk

2012.05.08. 12:06

Közgyűlését tartotta a Szabolcs Takarékszövetkezet 2012. május 7.-én az újfehértói Zsindelyes Ház dísztermében

A rendezvényen – a tagság mellett - a térség Szabolcs Takarékszövetkezeti kirendeltséggel rendelkező településeinek polgármesterei is részt vettek.

A rendezvényen – a tagság mellett - a térség Szabolcs Takarékszövetkezeti kirendeltséggel rendelkező településeinek polgármesterei is részt vettek.A megye 11 településén, 12 kirendeltséget működtető Szabolcs Takarék ügyvezetése a szektort érintő elvonások, továbbá 2011. évi deviza-végtörlesztésekhez kapcsolódó veszteség ellenére eredményes gazdálkodásról tájékoztatta a megjelenteket.

A Takarékszövetkezet által vezetett 12 ezer db lakossági folyószámla, 4 ezer db vállalkozói pénzforgalmi számla, és több ezer egyéb pénzügyi szolgáltatást igénybevevők köre a versenyképes, széles termékpaletta, a magas ügyfél-elégedettség bizonyítékai.

„Az elsődleges cél a fenntartható növekedés, azaz a versenyben hosszú távon csak az a hitelintézet győzhet, aki képes elegendő értéket teremteni ügyfeleinek. Ehhez pedig állandóan fejlődni, változni kell”– mondta Bede József, a Szabolcs Takarék elnök-igazgatója.

Ennek a szellemében csatlakozott a Szabolcs Takarékszövetkezet a TakarékPont Hálózathoz, ami a közel egymillió ügyfelével, és közel ezer ATM-ével az ország egyik legnagyobb bankfiókhálózata.

A TakarékPont nevet viselő hálózatban részt vevő Takarékszövetkezetek az ország minden pontján egységes - más bankok hasonló termékeivel közvetlenül összehasonlítható - termékeket kínálnak azonos márkanév és logó alatt. Az üzleti modell célja a Takarékszövetkezetek egységes piaci fellépésének megteremtése és versenypozíciójának megőrzése.

A Szabolcs Takarékszövetkezet 2012. évre szóló üzleti tervének irányelveiben is figyelembe lett véve, hogy a Takarékszövetkezetek minden más pénzintézetnél jobban ismerik ügyfeleiket. Így a Szabolcs Takarék is gyors, rugalmas ügyintézéssel, személyre szabott szolgáltatásokkal, kedvező díjakkal próbálja elnyerni mindazok elismerését, akik sorban állás nélkül, alacsony költségek mellett kívánják lebonyolítani pénzügyeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában