PR cikk

2012.05.08. 12:06

Közgyűlését tartotta a Szabolcs Takarékszövetkezet 2012. május 7.-én az újfehértói Zsindelyes Ház dísztermében

A rendezvényen – a tagság mellett - a térség Szabolcs Takarékszövetkezeti kirendeltséggel rendelkező településeinek polgármesterei is részt vettek.

A rendezvényen – a tagság mellett - a térség Szabolcs Takarékszövetkezeti kirendeltséggel rendelkező településeinek polgármesterei is részt vettek.A megye 11 településén, 12 kirendeltséget működtető Szabolcs Takarék ügyvezetése a szektort érintő elvonások, továbbá 2011. évi deviza-végtörlesztésekhez kapcsolódó veszteség ellenére eredményes gazdálkodásról tájékoztatta a megjelenteket.

A Takarékszövetkezet által vezetett 12 ezer db lakossági folyószámla, 4 ezer db vállalkozói pénzforgalmi számla, és több ezer egyéb pénzügyi szolgáltatást igénybevevők köre a versenyképes, széles termékpaletta, a magas ügyfél-elégedettség bizonyítékai.

„Az elsődleges cél a fenntartható növekedés, azaz a versenyben hosszú távon csak az a hitelintézet győzhet, aki képes elegendő értéket teremteni ügyfeleinek. Ehhez pedig állandóan fejlődni, változni kell”– mondta Bede József, a Szabolcs Takarék elnök-igazgatója.

Ennek a szellemében csatlakozott a Szabolcs Takarékszövetkezet a TakarékPont Hálózathoz, ami a közel egymillió ügyfelével, és közel ezer ATM-ével az ország egyik legnagyobb bankfiókhálózata.

A TakarékPont nevet viselő hálózatban részt vevő Takarékszövetkezetek az ország minden pontján egységes - más bankok hasonló termékeivel közvetlenül összehasonlítható - termékeket kínálnak azonos márkanév és logó alatt. Az üzleti modell célja a Takarékszövetkezetek egységes piaci fellépésének megteremtése és versenypozíciójának megőrzése.

A Szabolcs Takarékszövetkezet 2012. évre szóló üzleti tervének irányelveiben is figyelembe lett véve, hogy a Takarékszövetkezetek minden más pénzintézetnél jobban ismerik ügyfeleiket. Így a Szabolcs Takarék is gyors, rugalmas ügyintézéssel, személyre szabott szolgáltatásokkal, kedvező díjakkal próbálja elnyerni mindazok elismerését, akik sorban állás nélkül, alacsony költségek mellett kívánják lebonyolítani pénzügyeiket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában