PR cikk

2012.06.23. 09:52

Egészségesen a Topaukcióval!

Az Inform Média Kft. ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál a napilapjai (Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-bihari Napló,) és hetilapjai (Szuperinfó és Apró) olvasóinak, illetve hírportáljai (BOON, SZON, HAON) látogatóinak. Június 14-én 9.00 órakor vette kezdetét Magyarország legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb online árverés, a Topaukció (www.topaukcio.hu).

Az Inform Média Kft. ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál a napilapjai (Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-bihari Napló,) és hetilapjai (Szuperinfó és Apró) olvasóinak, illetve hírportáljai (BOON, SZON, HAON) látogatóinak. Június 14-én 9.00 órakor vette kezdetét Magyarország legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb online árverés, a Topaukció (www.topaukcio.hu).A Topaukció egy rendkívüli lehetőség, melynek keretein belül akár 50%-kal olcsóbban szerezheti meg álmai termékeit és a legkülönfélébb szolgáltatásokat, így akár egy sonoterápiás kezelést is!

Az egészség kategóriában megtalálható a PPS Med Kft. felajánlása is, mely egy 20 alkalmas sonoterápiás kezelés érszűkületre, érelmeszesedés ellen!

A PPS Med Kft. ügyvezető igazgatóját, Rusznák Lászlónét kérdeztük az aukció kapcsán.

Üdvözöljük az aukció felajánlói között! Miért döntöttek úgy, hogy részt vesznek a Topaukción?

Rusznák Lászlóné:  Célunk, hogy minél több érszűkületben, érelmeszesedésben szenvedő beteggel ismertessük meg ezt a Magyarországon egyedülálló magyar találmányt a sonoterapiát, amely 17 éve segít ezen betegségben szenvedő embereken.

Ezért is választottuk a Topaukciót, a betegek ezen az úton kedvező áron juthatnak hozzá a kezeléshez. Cégünknek pedig jó lehetőséget biztosít a továbbiakban ahhoz, hogy tudassuk az emberekkel: van megoldás az érszűkület megelőzésére, kezelésére, személyre szabott, hanghullámok formájában, fájdalom és mellékhatások nélkül.

Követni fogja az aukció alakulását?

Rusznák Lászlóné: Folyamatosan nyomon követjük az aukciót, kíváncsiak vagyunk sikeresen célba ér-e ajánlatunk.

A Topaukció lehetőségével mindenképpen élni fogunk később is, ahogyan eddig is. Itt játékosan, szórakozva érhető el, ki milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni.

Licitálnak-e valamilyen termékre?

Rusznák Lászlóné: Már csak két napig tart az árverés, így a megfigyelés időszakából most fogunk áttérni a licitálásra. Hogy mely termékekre licitálunk, az maradjon a mi titkunk.

Június 25-én 18.00 órától zárjuk le az árverést (bővebben az adott termék mellett tájékozódhat).

Jó szórakozást, sikeres licitálást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában