PR cikk

2012.06.19. 10:58

Szerdán kezdődik a nyári színház Debrecenben

Debrecen - A Pletykafészek című előadással nyitja meg kapuit június 20-án a Debreceni Nyári Színházi Esték rendezvénysorozat. A debreceni nyár legsikeresebb rendezvénye július 13-ig várja a szabadtéri színház kedvelőit.

Debrecen - A Pletykafészek című előadással nyitja meg kapuit június 20-án a Debreceni Nyári Színházi Esték rendezvénysorozat. A debreceni nyár legsikeresebb rendezvénye július 13-ig várja a szabadtéri színház kedvelőit.Bohózat, zenés vígjáték, pikáns zenés játék szerepel a repertoárban, valamint egy országos premier is öregbíti a rendezvény hírnevét. A Száguldó Orfeum társulata Michel Andre: Lulu című darabját viszi színre. Fergeteges vígjátékot láthat a bemutató közönsége, szerelemmel, zenével és a mára már klasszikusnak számító Fényes Szabolcs–Szenes Iván slágerekkel. A zenés vígjáték főbb szerepeiben Ivancsics Ilona, Koltai Róbert, Végh Judit, Incze József nyújt felejthetetlen alakítást.

Július 3-án a Körúti Színház társulata Alan Ayckburn Mese habbal című vígjátékával érkezik. A falusi Anglia és a párkapcsolati kalamajkák kiváló ismerője, Alan Ayckbourn 1965-ben írta meg négyszemélyes kamaradarabját. A félreértésen alapuló vígjátékot Koltai Róbert, Vándor Éva, Király Adrián és Pikali Gerda játéka teszi emlékezetessé.

Klasszikus filmsiker

A Kölcsönkért kastély című filmvígjátékot 1937-ben mutatták be Kabos Gyula, Tolnay Klári és Turay Ida főszereplésével. A film az 1930-as évek egyik meghatározó alkotása, s ez hozta meg a Nem tudom, az életemet hol rontottam én el… kezdetű nótának az ismertségét is. A zenés vígjátékot a Turay Ida Színház társulata mutatja be július 10–11-én. A főbb szerepeket Mikó István, Rárósi Anita, Benkő Péter, Bozsó József, Kurkó József játssza.

Bővebb információ: www.fonixinfo.hu.  

Jegyek kaphatók: Apolló mozi, Főnix Csarnok, Kölcsey Központ, Tourinform iroda, www.interticket.hu. Jegyárak: egységes jegy minden előadásra 3600 Ft, helyre szóló jegy, korlátozott számban: 4500 Ft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában