PR cikk

2012.06.16. 09:46

Vásárlási utalvány a Topaukcióban?

Marker Kerámia Kft.a Topaukcióban! Az Inform Média Kft. ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál a napilapjai (Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-bihari Napló,) és hetilapjai (Szuperinfó és Apró) olvasóinak, illetve hírportáljai (HAON, BOON, SZON) látogatóinak. Június 14-én vette kezdetét Magyarország legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb online árverése, a Topaukció (<a href="http://www.topaukcio.hu/">www.topaukcio.hu</a>).

Marker Kerámia Kft.a Topaukcióban!

Az Inform Média Kft. ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál a napilapjai (Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-bihari Napló,) és hetilapjai (Szuperinfó és Apró) olvasóinak, illetve hírportáljai (HAON, BOON, SZON) látogatóinak. Június 14-én vette kezdetét Magyarország legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb online árverése, a Topaukció (www.topaukcio.hu).

 

A Topaukció egy rendkívüli lehetőség, melynek keretein belül akár 50%-kal olcsóbban szerezheti meg álmai termékeit és a legkülönfélébb szolgáltatásokat! Féláron akár egy vásárlási utalványt az Aquarius fürdőszobaszalontól.

Az építés, felújítás kategória ajánlatai között felfedezhetjük a Marker Kerámia Kft. által felajánlott vásárlási utalványt.

A cég tulajdonos ügyvezető igazgatóját, Marinics Györgyöt kérdeztük az aukció kapcsán.

Üdvözöljük az aukció felajánlói között! Miért döntöttek úgy, hogy részt vesznek a június 14-25. közötti nyári Topaukcióban?

 Marinics György:Általános probléma, hogy kevés pénze van az embereknek, különösen érvényes e megállapítás az észak-magyarországi régióban élőkre.  Mindennek ellenére úgy érezzük, hogy jó alkalom ez cégünknek arra, hogy kedvező feltételekkel tudja reklámozni a nyári Topaukcióra felkínált termékekkel a többi  termékeinket is. A Topaukció oldaláról egy linken keresztül máris a mi oldalunkon találhatja magát a látogató.

 Követni fogja-e az aukció alakulását?

 Marinics György: Nemcsak a kíváncsiság miatt kísérjük figyelemmel a licit alakulását. Az sem mindegy persze a számunkra, hogy mennyire kelendőek a termékeink.

 

  Licitálnak-e valamilyen termékre?

 Marinics György: Jelenleg még csak tájékozódunk a termékpalettán.

Június 25-én 18.00 órától zárjuk le az árverést (bővebben az adott termék mellett tájékozódhat).

Jó szórakozást, sikeres licitálást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában