PR cikk

2019.05.10. 12:15

Nagycsaládos modellek az Autó Szélesnél összesen 4.000.000 Ft kedvezménnyel

Érdemes már most érdeklődni!

Magyarország kormánya 2019 július 1-től elindítja autóvásárlási programját a nagycsaládosok számára. A bőkezű állami támogatást tovább fokozandó, az Autó Széles lenyűgöző 1.500.000.- Ft ügyfélkedvezménnyel támogatja a programban résztvevő Volkswagen-modellek vásárlását, ezzel mindösszesen 4.000.000.- Ft kedvezményt biztosítva nagycsaládos autóira! Érdemes már a program indulása előtt, május és június hónap folyamán érdeklődni a nyíregyházi Autó Szélesnél a raktárra rendelt családbarát Volkswagenekről, hiszen így akár már július folyamán birtokba veheti új autóját az arra jogosult nagycsalád.

Az Autó Széles kiemelt támogatású programjában résztvevő, 7-személyes Volkswagen modellek között olyan közönségkedvencek sorakoznak, mint a Touran, Sharan, Caddy Maxi, Tiguan Allspace, Transporter Kombi, Caravelle vagy éppen a Multivan.

Mi több, az Autó Széles „Nagycsaládos extra-csomagja” csupa olyan felszereltséget tartalmaz, amelyek igazán családbaráttá teszik majd az Ön Volkswagenjét!

Érdeklődjön a kiemelkedő, 4 000 000.- forintos nagycsaládos kedvezményről, és a raktárra rendelt családbarát modellekről személyesen az Autó Széles Volkswagen bemutatótermében, Nyíregyházán, a Hunyadi u. 57. szám alatt vagy emailben az [email protected] címen.

Autó Széles – biztosítjuk a vezetés örömét

További részletek: Az akciós támogatás igénylésének feltétele a „Nagycsaládos csomag” belerendelése az érintett modellbe. A támogatás az említett csomag belerendelésével kerül beállításra a gépkocsi árában. A csomagot ezen a kedvezményes áron kizárólag csak az államilag támogatott nagycsaládos autóvásárlásban résztvevőügyfeleink vehetik igénybe. Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy jogosulatlan igénylés esetén a csomagot teljes áron számlázzuk. Az ajánlat nem vonható össze a speciális ügyfelek (orvos, ügyvéd, őstermelő részére biztosított nagybani támogatással, használtautó támogatással és az akciós Porsche Bank finanszírozásokkal. Ajánlatunk visszavonásig érvényes.

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában