Szponzorált tartalom

2020.11.20. 11:45

Lézeres szemműtét akciók a debrecenieknek?

Amennyiben Ön a Tiszántúlon él, netán pont Debrecenben vagy környékén, már nem kell több száz kilométert utaznia Budapestig és vissza, ha tudni szeretné, hogy elvégezhető-e Önnél valamelyik dioptriakorrekciós beavatkozás.

Forrás: budaiszemeszet.hu

Az előzetes vizsgálatokra már Debrecenben, a Budai Szemészeti Központ Párizsi Udvarban levő rendelőjében is sort keríthet.

A megelőzőműszeres mérésekelvégzésére azért van szükség, mert vékony szaruhártya, bizonyos retina problémák és számos egyéb, kizárólag műszeres képalkotással felderíthető szemészeti elváltozások esetén,a lézeres szemműtét elvégzése ellenjavallott lehet.

A Budai Szemészet debreceni rendelőjében elvégzett, előzetes alkalmassági vizsgálat során képet kaphat arról is, hogy szemének anatómiai adottságaihoz, annak egyéni paraméterei alapján Önnek melyik lézeres szemműtét típus javasolt.

Miért érdemes a Budai Szemészeti Központot választania dioptria korrekciós szemműtét elvégzéséhez?

A debreceni érdeklődők most több kedvezményre is számíthatnak! A Z FEMTO 7D kétlézeres, lebenyes kezeléshez egy letölthető kedvezménykuponnal kedveskedik leendő pácienseinek a Budai Szemészeti Központ.

A kuponnal most két szemen végzett beavatkozás esetén a teljes műtéti költségnek akár 15%-a is megtakarítható.

Ugyan a két lézer alkalmazása miatt ez jelenleg a legköltségesebb beavatkozás típus, a 200.000 forintos kedvezménnyel akár 540.000 Ft-tól elérhető és olyan egyéb ajándékokat is tartalmaz a kupon, mint az ingyenes alkalmassági és kontroll vizsgálat, valamint egy UV szűrős napszemüveg. A beavatkozás ára kamatmentes részlettel is törleszthető és egészségpénztári kártya is igénybevehető a fizetéshez, így akár további 20%-ot spórolhat.

A Zero-Touch 7D és az OptiLasik 7D látásjavító beavatkozások mellé is jár kedvezmény

Azok, akik ezen lézeres kezelések egyikét választják dioptriakorrekciójukhoz, egy 20.000 forint értékű napszemüveget kaphatnak a beavatkozás napján a Budai Szemészeti Központ weboldaláról letöltött kuponjukkal.

Az alacsonyabb ár-kategóriájú, PRK 7D kezelés mellé is jár egy, a szem fényvédelmét szolgáló utalvány: 10.000 forint kedvezményt kaphat, ha magas minőségű, UV szűrős napszemüveget vásárol a Klinikán a műtét napján.

A kedvezményes lézeres szemműtét árakon túl milyen kedvező ajánlatokkal várja debreceni pácienseit a Budai Szemészeti Központ?

Az aktuálisan meghirdetett kedvezményes lézeres szemműtét árakon túl az alábbi lehetőségekkel, támogatásokkal várja jövőbeni, debreceni pácienseit a Budai Szemészeti Központ!

Amennyiben nem jól lát távolra és dioptriája -12 és +6 közötti, a Budai Szemészet weboldalán található, online alkalmassági teszt kitöltésével, utazás nélkül is meggyőződhet arról, hogy érdemes-e személyesen is felkeresnie a debreceni magánrendelőt, a műszeres vizsgálatok elvégzéséhez.

A budapesti utazást is támogatja a Klinika, minden páciens 5000Ft utazási támogatást kap, aki 100km-nél messzebbről érkezik műtétre. A kezelés előtti és utáni vizsgálatok pedig mind intézhetőek a Budai Szemészeti Központ debreceni, Péterfia utcai, modern, jól felszerelt rendelőjében.

Minden lézeres szemműtéten átesett páciense számára a műtét utáni 24 órában hívható ügyeleti telefonos vonalat tart fenn a Budai Szemészet. Így, ha a kezelés után olyan tüneteket tapasztal, amire nem hívták fel a figyelmét, egy gyors telefonhívással meggyőződhet róla, hogy rendben zajlik-e a gyógyulás a legkritikusabb első 24 órában.

A Budai Szemészet egy komplex szemészeti központ, amely minden egyedi problémához tapasztalt szakorvosokkal, saját specialistákkal áll páciensei rendelkezésére és szigorú biztonsági előírások szerint működik, ennek megfelelően orvosi garanciát ad minden egyes elvégzett beavatkozására.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában